Alla behöver vänner, som de kan prata med, om allt!

Dagen idag var bra. Matte, Engelska, sen på svenskan hälsade Ullis på med lille Edwin! Åååh, han är  fett grymt söt. Ni skulle ha sett honom! Sen åt vi och hade hål tills gympan. Efter gympan va slut drog jag och Sofia N till gäddan, hon skulle hämta sin broder och jag skulle vänta på Jonna.

När Jonna slutat, gick vi hem till henne. Sen åkte vi till stan och gjorde en massa. Snackade as mycket, om allt. Livet, killar, kompisar, och en massa knep grejer. Det var skönt, att prata ut om allt. Sen drog jag hem och hon  skulle kolla på hennes lags träning. (-:

Jag kommer ihåg när vi skrev i flera av mina dagböcker att det alltid skulle vara vi 3 (Marrsi, Jonnsi, Soffsi). Det var för ett år sen, eller något sånt. Och det stämmer fortfarande. Jag hoppas att det alltid kommer göra det. Jonnsi + Marrsi + Soffsi = Awesome, bäst! Jag älskar er tjejor! //S.♦


Sometimes I just wanna be alone. But I don't like it, because my mind will always catch up with me.

Ibland blir det sådär komplicerat, så man har svårt att reda ut allt. Sånt som är jobbigt att ta sig igenom. Sådant man helst vill gömma sig undan, och vänta på att en soligare dag kommer. Dock vet nog alla, att så är det inte. Man kan inte gömma sig undan problemen. Det funkar tyvärr inte så. "Man får ta tjuren vid hornen", dvs att man får ta tag i sina problem.
'
Njo, jag är inte på HEJHEJHEJ, GLADGLADGLAD humör... har märkt det mer eller mindre från att andra kommenterar det, och att jag trivs bättre *konstigt nog* att ha hörlurarna i mina öron där det strömmar musik in i min kropp. Antagligen för att jag vet inte vad jag ska säga... jag vet inte längre vad jag orkar med att diskutera, jag som älskar diskutera, vet inte ens vad jag orkar prata om. Diskunionerna nu mer svarar jag "ok", "ja" eller något fjuttigt kort ord.
'
En bra vän till mig har sagt minst tusen gånger "Men Sofia, nu är du så där tyst igen. Det gör mig rädd(?), för jag tror att du är arg." Otroligt gulligt av han, men ack så sant. Talförmågan har försvunnit, jag pratar i ytterst sällsynta fall. Gillar lyssna på andra, för att hjälpa de, får mig att må bättre. Då känns det som om jag betyder något för någon. För en stund i alla fall...
'
Saken varför jag skriver detta, är för att det har hänt en del saker, jag behövde skriva av mig och det absoluta viktigaste, jag ville att folk (ni som läser) ska veta varför jag kan vara tyst, eller inte skickar glada gubbar eller så... just nu, pallar jag inte. Jag orkar inte, är helt slut. Låt energin och humöret komma ikapp mig, då kommer jag igen... tills dess, försök inte ställa så höga krav av mig, det räcker med skolan och annat jag måste ha krav på. Och jag ställer så höga krav på mig själv, att det räcker för en evighet.
'
Och nej, det var inte något sånt jag tänkte börja med... men om jag hinner imorgon så kommer det. Ta hand om er//S.♦

10.58 - Stolt? Klart jag är!

Hejsan!
Jag är jättestolt över mig själv! Jag (som har skit dålig kondition) sprang på 10.58, fem varv runt sture vallen! Förra året, första gången fick jag 15,22 tror jag och andra något med 12. Så, det har förbättrats, vilket känns underbart. Tvingade mig själv att jogga hela vägen förutom i slutet då jag sprang med alla krafter jag hade kvar, dock känns det som om jag kunde ha gett lite till. Inte bra!
'
Nog snack om det, på svenskan hade Marcus och jag redovisning om varandras sommar... gick bra, tror jag.
'
Funderar på att börja med en sak här, berättar inte än vad, men jag tror nog jag ska göra det. Känns som om det kan behövas, inte för bara ens skull, utan för fleras skull. Tänker på det lite till, men om det blir så börjar jag nog imorgon, eller senare ikväll. Puss//S.♦

We are in this together.

'
Jag och bästa vän. Vi är awe.... wait for it...some! I love you //S.♦

Why do it the easy way?

Om någon bara kunde säga vilken väg man skulle ta, om man skulle svänga/gå rakt /backa. Om någon kunde ta mig i handen och leda mig dit jag ska, så skulle allt vara så mycket lättare. Men nej, så är det inte. Det är inte meningen att det ska vara lätt. För varför ska man ta den lätta vägen, när man kan ta den svåra?

Jag saknar några så enormt. Ibland önska jag att det fanns en tidsmaskin, så inget av detta skulle ha hänt...//S.♦

Come take my hand, 'cause I'm so freaking scared.

Tja,

Jag lovade min vän att jag ska skriva här i bloggen vad jag gjorde i fredags. Jag var med trevliga människor, Linnéa, Johanna, Linus, Dennis och Carl. Det var roligt, men en aning skumt. Dennis fick skäll när han gick över övergångsstället... så antagligen ska man inte gå över där. Sen sov jag hos Linnéa :3

Igår på eftermiddagen/kvällen hade vi familje kväll, för syster kom hem i fredags.

Nu sitter jag här och chattar med Dennis. Och lyssnar på musik.. dock ska jag gå och köra wii nu! Syster tog hem ett väldigt intressant spel. Bye, vänner, ovänner, bekanta, och alla ni andra.//S.♦

I can't breathe without you.

Godkväll!
Idag har jag varit i skolan och sen träffa jag min vänn.

Är trött och är inte på topp om man säger så. Ska gå nu och göra mig iordning för imorgon. Puss//S.♦

gästblogg

sofia är seg på att uppdatera , aha :D hon äter och lämnar mej här , så jag tänker länka mej själv :)
www.noots.blogg.se coolt va? :D
ah , jag är bäst.. och pratar med Marre ...
Ajööö :) / Linnea
jag... fast så är det ju inte , för det där är ju Lovisa :D

Why do we need fashion!?

Idag har varit grym. the end. Lol, nej men.... jag orkar inte skriva om det, och det är fel data att lägga bilderna på. Men när jag orkar ta mig in på den andra, då kommer de! Mycket...fina bilder också. En bra avslutning, på ett awesome sommarlov. Kan det bli bättre? Jo, imorgon har vi slapp dag, och snart är det helg!

På Torsdag ska jag va med Linnéa... och skolan.
Och sen på fredag kommer syster hem, och jag sover/slaggar antagligen hos Linnéa.
Nästan tre dagar i skolan... sen helg. Grymt! Dock går ena syster bara två innan hon får helg :C .
Är sjukt nervös inför betygen...

Det är så underligt, hur det kan ha gått så snabbt... känns som om det var nyss, vi hade skolavslutning... Vi hörs! Puss//S.♦


JLS♥

De är underbara, hade inte hört de förens jag var i Irland, sen glömde jag bort vad de hette. Nu är jag helt såld! JLS är sjukt bra. 

2 JLS låtar:

JLS – One Shot 

JLS - Close To You


Någon mer än jag som tycker om de? Puss//S.♦

Och en för er....

Som inte gilla den andra. ICA-REKLAM! Jerry är tillbaka, JAAA!!!! :--D



Ica-reklamerna är grymma, så coola. Vad tycker ni om Ica-reklamerna? Enligt mig är de roliga, en del i alla fall.

Tänk att mat reklam kan vara så....grymma... haha, det lät konstigt men ni fattar :-) kram//S.♦

Rädd av dig?

Varning, ni kollar på denna på egen risk...



Den är ju helt... ja... vad ska man säga?! Jag tyckte det var lite kul, efter man hoppat minst en meter!

Blev ni rädda? 

Jo, denna reklam diggar jag starkt! Hahahahha. kram//S.♦

Flight 93

Jag borde inte få kolla på sådana filmer.
Mår så jävla dåligt efter. Tänker på alla som fortfarande skadas av det.
Tänker på alla som skadades, alla som dog.

Det är sjukt, att det händer sånt här. Så... finns inga ord att beskriva med.
Men varför? Ja, varför gör man detta?
Man förtjänar inget på det. Massa andra människor får lida, för ens jävla skit beslut!

Så mycket mod de måste ha haft. Och vissa slänger sitt liv rakt ner i sopsäcken, tar inte vara på sitt liv liksom. Tänk att så fruktansvärt många andra kan ha dött om det inte var för passagerarna/de som jobba på flight 93.

Jag önskar att man kunde vakna upp en dag, och inte det eller något annat hemskt hade hänt.
Dock är verkligheten sådan... //S.♦

"För jag sa hej Sofia! Här kommer jag..."

"A-Amanda..."... ingen är normal, men snart måste vi ligga etta på någon lista av de som är mest konstiga! Dock har vi sjukt kul när vi, sjunger på scenen i Ahlöfs parken, skriker åt jycklaren Zack (som för övrigt kalla oss, jag citerar "Nu har jag även  fjÅÅÅrtiZZar i min fan klubb!" - där lärde vi oss något nytt, vi är fjÅÅÅrtiZZar.), dansar i stan och är flummiga till mAx, 110%.

Så... vi var på stan idag, Amanda, Jonna, Marre och jag. Sen träffade vi en massa mer som joina oss. Trevligt. Sen hände en massa mer. Det var kul. Vid 5-6 tiden köpte Marre och jag brända mandlar och sen hängde vi med Amanda till viking och sen gick vi hem till mig. Gorde massa och cykla ner till Marre. Pratat, ätit,  flummat är bara en del av det vi har gjort. Skriver mer imorgon, tror jag. Ska ner till stan med Marre, Anton och Amanda, mycket trevligt.


Passar väll till medeltidsdagarna, tycker ni inte det? :o

BTW: otroligt många tycker mina ben är lena... och känner på de... HÖHÖHÖHÖ! Det var intressant information... C-; PuSs//S.♦


Sky's the limit, I hope that's true.

Detta är de värsta åren i ditt liv.... men även de bästa.

Folk säger att jag är "djup". Tänker en massa, sen när jag INTE tänker, då säger de "du borde tänka lite mer" eller "tänk dig för, innan du gör något". HALLÅ DET ÄR JU duBBLA BUDSKAP!

Allt är wierd just nu, därför bloggar jag inte så ofta.

Imorgon börjar MEDELTIDSDAGARNA! Ska va med Marre, Martina, Amanda och Jonna, kanske någon mer. Det ska bli roligt :3 Sen sover jag hos gumman. Vi ska lätt dygna! (HAHAHAHHA)

Något är alltid ivägen, antagligen det ena eller det andra. GAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAH!! //S.♦


Packa upp, packa nytt.

Hejhopp!

Åker till Linköping imorgon! Hälsar på mina kusiner. Ska bli riktigt kul. Pappa och jag (kanske bror också) åker här i från vid 9, vi ska möta faster och kusin/er i Katrineholm vid 10. Fick nyss ett sms från kusin min där hon skrev att vi åker och badar om det är fint väder imorgon! Trevliigt.


Om 13 dagar är första skoldagen över redan. Sommarlovet har gått skit snabbt! Vart försvann tiden? Försvann tiden mellan shoppingen och kompisar? Kanske mellan de soliga och regniga dagar? Tiden går fort när man har roligt... alldeles för fort!

Ska gå och kolla på Step up nu. Puss!//S.♦

RSS 2.0