Jag visste det!

Hello there!
Sitter i Limmerik nu, för er som inte vet ligger det i Irland. Imorgon åker vi till Dublin!
Vem får sin vilja igenom? Pappa, syster eller jag?! Vilken skiva lyssnar vi på?
Kan skriva lite snabbt om min dag idag.
Jag vaknade och gjorde mig i ordning. Vi åkte ifrån Carigaholt (stavning?) vid 10. Kom till Limmerik vid 11.30 - 12.00. Lämnade min och systers väska i hennes lägenhet och åkte till ett shoppingcentrum. Vi kollade runt och så, sen åt vi KFC. Vi åkte in till stan och gick runt (jag köpte efterlängtade Nick Jonas skiva!), sen fick pappa för sig att vi skulle gå till ett slott, dock slutade det inte där. Vi andra var trötta, så vi vände om.
När jag kommer hem blir det massa bilder (om jag orkar), och en massa annat. Tills dess får ni nöja er med google- bilden ;)
Har förövrigt köpt en tunika med mimmi tryck, en skjorta, ett par jeggins, en sailor aktig midjekjol, Nick Jonas skiva, en massa filmer och en del annat.
Igår testade bror och jag på att vindsurfa, paddla kajak, och kanot. Jag märkte att jag är bra på vindsurfa. :-)
Och jag löste problemet med mosters och min paddling (vi åkte runt och runt), jag är för stark! Okej, det var inte jag som löste det utan en tjej som heter Astrid. Det hände igår när vi paddla och då sa hon att jag var för stark! LOL :D HAHA Puss //S.♦

SOFIA ÄR GLAAAAAAAAAAAD!!

Gissa vem som är överglad? Jo, jag!
Kollade nyss på HMV's internets sida, och såg att både Remember me och The last song finns där! :D Och en massa mer. Mina pengar kommer gå till filmer, och kanske lite kläder... jag skäms! Hahahha, jag får väll disskutera med snälla mamma. Sen kanske systrarna betalar lite så vi köper filmen tsm :3

PUSS//S.♦

You're not the only one

Blev inte Eclipse, gick ner till stan med Marre för att möta Linnea och Lovisa. Vi va i en kvart tror jag, sen gick  jag och Marre till Ica, sen hem till henne. Efter ett tag drog vi till mig.

Nu sitter jag här och väntar till att klockan blir nio. Imorgon blir det nog Marre igen, och troligtvis börja bestämma vad jag ska ha på mig.

Jag älskar låten "Stay" - NJ (Nick Jonas) Nick Jonas & The Administration – Stay - Live
Oj nu blev klockan nio puss//S.♦

H3h3

Hello!
Jag är trött. Ont i halsen. Och nu är det spotify reklam :C

Igår åkte jag till Västerås, för moster *nu slutade spotifyreklamen :D* skulle hem :'c Sen åkte vi tilllbaka och åkte in i stan.

Känner mig ovanligt osocial. Och jag åker snart. Hade skrivit massa mer, och sen stänger datorn av sig! Iaf ska skriva ungefär det som jag skrev förut. Jag vill se Eclipse innan vi åker, annars får jag se den i Irland, antagligen med syster när hon är ledig :c
Jag har redan bestämt mig för att leta efter "The last song" i Irland, det är perfekt tajming för det är rea på filmer :3 Jag - MÅSTE - se - den!

Nu kanske Linnéa, Lovisa och jag ska på Eclipse, det ska bli kul. Måste gå puss//S.♦


This sucks!

Woho, vad kul (känn min ironi). Vi åker på fredag och jag har ögoninflamation. Visst, det kommer vara över tills dess. Men jag vill ju hinna träffa mina kompisar. Dock kan jag ju inte det nu! För jag mår inge bra, ont i halsen, ögoninfla., förkylding och allt!

Skriver sen, vi ska ner till farmor och fika. Tar på mig pilotglasögonen, för då ser ingen. Ögat är helt rött och det kliar, men jag klliar inte (så duktig jag är) :C //S.♦


Dubbel Grattis!

Blir inte så mycket bloggande, är inte inne så ofta just nu. Min moster är här och det är sommarlov.
'
Och idag är det en väldigt speciell dag! Mamma fyller 50 år (eller annars "25 x 2) och det är mammas och pappas 19:onde bröllopsdag!
STORT Grattis till er båda, jag älskar er. PUSS //S.♦

Break of Dawn

Hörde nyss Eric Saades nya (?) låt, "Break of Dawn".



Vad tycker ni om låten? Själv tycker jag den är bra. C:

Nej  nu måste jag kila, puss! //S.♦

1....2...3...4...5...

...6...7...8...9 DAGAR KVAR! OHYEA!

Träffade gumman för en stund sen, bara en kortis. Men det var great!

Imorgon åker jag till Västerås för att köpa lite kläder och hämta moster från flygplatsen. När vi kommit hem ska jag vara med Marre igen :-)

Spelar spel med brodern min. Det är kul. Puss//S.♦

I'll come back... when you call me.

Tack tack, tusen tack! Jag fick mitt regn tillslut. Borde inte jag vara gladare?

Marre kommer hem imorgon. Min moster kommer på torsdag. Betty är kommer hem på fredag (hon är i Karlstad). Mamma fyller år på lördag. Men... vad händer på söndag? Moster åker hem på måndag och vi åker till IRLAND( IRL AND - "In real life, and?" Eller: "Igelkott raggar lite antiloper" eller "Isbjörnen Rocky laddar alltid nickande & dansande" , gillade andra meningen bäst!)

Ska äta, sen ska jag på promenix! Skriver nog sen, hejjs//S.♦

Sol / Regn?

Det känns lite som "A Cinderella Story", ni vet filmen med Hilary Duff och Chad Michael Murry? För det har inte regnat på veckor här! 50+ grader har det också varit flera gånger. Gräsmattorna börjar bli gula och ååh vilken värme.

Njo, jag är inte ett så stort fan av värme. Jag gillar regnet, när det smattrar mot fönstret, när det åker nerför ens kind. Sommarregn är det bästa! Det... är.... för.... hög... värme...!

Vad tycker ni? puss//S.♦

Vad är det för dag?

Idag är det måndag, för er som glömt bort det. Vilket de flesta oftast gör på sommarlov C: Dock kommer jag ihåg det i år...

Snart åker jag! :-D Ska träffa systern min, vi  hyr en stuga jätte nära stranden. Yey.

Har inget intresant att berätta. Ska nog kolla på tv och antagligen somnar jag framför det. Är otroligt trött, sov inte bra i natt :c . Aja, pussss!//S.♦

Jag gillar vatten

Länströms åkte hem för någon timme sen.

Igår var jättekul, ca 9½ h gick jättesnabbt. Helt plötsligt var klockan halv tolv, så kändes det verkligen inte. Lägger in bilder sen. Kanske skriver lite om det, men jag orkar inte just nu :)

Idag var också grym, vi var vid kvarnsjön igen, i stugan vi hyrde. Och städade, eller papporna (Lasse och min pappa) städade. Marie och jag gick runt, prata, satt vid vattnet, skratta mycket och en massa mer.
Berättar nog om det sen, tror jag.

Det var kul och träffa alla, trevligt var det också att så många kom och firade mamma! Kul att träffa Länströms igen, har inte sett de på ett år?!

Nu ska jag hämta ett glas vatten, puss! //S.♦


2 veckor!

Va barnvakt idag. Det var rätt kul, faktiskt.

Nu kollar jag på tv och lyssnar på musik (det är reklam på tv).

2 VECKOR KVAR YEAH!  Ska bli EXTREMT grymt.   puss//S.♦

Broken Strings

James Morrison – Broken Strings

Jag älskar låten. Den är underbart bra. Gammal, men ååh så bra.
"You can't play on broken strings you can't feel anything...."

Den betyder olika för olika personer. Man får olika minnen, en del minnen är starkare än andra, de betyder olika... vilka minnen jag får, tänker jag inte ta upp här. Men jag kan säga att de är speciella, och att jag aldrig kommer glömma de.

I alla fall, imorgon är det partyyy! Yeah, ska bli kul... hoppas jag :-D Puss//S.♦

Grattis!

Grattis gumman, hoppas du får en toppen födelsedag där borta.
Jag älskar och saknar dig, och än en gång, grattis på födelsedagen!

Storasyster ♥ lillasyster
Stortå ♥ lilltå
Du ♥ mig




Jag älskar bilderna! Du och jag gumman, vi mot världen! :-)
"Vi är som ett pussel, med bara två pusselbitar."
Puss och kram//S.♦

taking the stage

Tja!
Egentligen måste jag städa mitt rum, för vi får ju gäster till helgen. Men jag har ingen lust... jag orkar inte. Jag är extremt trött.

En vecka kvar tills gumman kommer hem! Miss you baby, imorgon fyller hon år, 14 år. Ååååååååååååååh, jag måste prata. VIKTIGA SAKER! Kvinna, kom hem. Bästa vän, jag älskar dig!

Kollar på Taking the stage, lyssnar på musik i pausen, och så... ikväll ska jag kolla på bio, shrek 4. pussss//S.♦

bäst dag.

Tja!
Dagen va så sjukt bäst. Hinner/orkar inte skriva just nu. Ska duscha. Puss//S.♦

Glömde radera... haha

HAHHAHAH, först lyssnade jag på Josh Golden, sen skulle jag byta till JB, så jag skulle söka (på spotify). Då kommer det fram "den du sökte finns inte" eller något sånt. Jag blev fundersam, Jonas Brothers har funnits där jääääääääääääättelänge! Sen så finns de inte kvar... trodde någon hade tagit bort de eller något

Sen skulle jag ändra till någon annan, så flyttar jag blicken till sök-grejen, då står det "Josh Jonas Brothers" HAHAHAHHAHAHAHHAHAHAH. :'') Det tyckte jag var roligt :3 Antagligen hade jag glömt tagit bort "Josh", har det hänt för er någon gång, att det blir konstiga namn eller så? Eller bara helt annat från det ni tänkt er? Ni kanske hittade ett annat band/artirst som det vissar sig att ni verkligen gillar. Har hänt för mig någon gång...  Puss och kram// skrattande S.♦

:-DDDD JAA! Det är tillbaka!

Jordgubbar, grädde, sitta ute och lyssna på musik, läsa och bara ta det lugnt. Det är grymt skönt.
Tankarna som annars snurrar runt och förrvirar mig, försvinner, de blir borta... det är nog det skönaste.
Sen kanske skriva lite, skriva as sig eller bara skriva...

Ibland önskar jag att det aldrig tog slut... sommarlovet alltså, men jag vill även tillbaka, träffa alla igen.
Äh, jag lever här och nu, igår och idag, vem vet om imorgon? Folk kommer och går, håll kvar de du verkligen älskar.

Första gången på ett tag, ler jag för mig själv igen. Ett tag har det alltid varit andra som bara fått mig att le, nu är jag, jag igen, nu ler jag för mig själv. Åt ingenting, eller jo, kanske känslan över att få vara jag igen. Har inte försökt vara någon annan, jag mådde bara inte så bra, mycker som hänt... sitter och nästan skrattar åt ingenting, mitt glada humör är tillbaka!!!!!! JAAA, vad jag har längtat, mitt sprudlande jag, som knappt kan sitta still, som nästan alltid måste röra på sig... den personen är tillbaka. Ni anar inte hur bra jag mår.

Och jag längtar till om en vecka, ungefär. Imorgon ska jag vara med Emelie och Lovisa, I think... om jag förstod rätt ska vi vara hos Emelie och kanske sova där (?). På lördag ska vi någonstans, och fira mammiiiii! En stor fest, med massa folk. Fem-kamp, bada, kriket, krocket, fotboll och en massa mer :3.

På torsdag nästa vecka kommer moster(inte hon som kom förut)! Har inte träffat henne på ett år... :C
Och onsdag nästa vecka kommer bästavän hem!

Nu ska jag återgå till att.. jag vet inte, det är rätt skönt att inte veta ibland. :-) PUSS//S.♦


haha :)

Linnea om Duktig eller bara tur?:
hur kan det vara du , din bror , din syster , din mamma och din pappa som spelar om det bara va 4 med? XD
Jag sa ju att 2 kom på samma plats lille vän ;-) haha, puss på dig!
'
Kollar på film, den är as bra! Pusshej :D//S.♦

Ola gör det igen!

Som  varje år, är vi förvånade? Inte jag, eller kanske lite förvånad över att Ola gjort en bättre låt än förut, ja, jag tycker att "Overdrive"(som låten heter) är en av de bästa han har gjort.

Låten är awesome, jag älskar den. En av årets sommar"plågor", om man nu kan kalla det plåga. Den är ju så bra, så jag tror inte man kan göra det. :-)


Dock är detta ganska efter, men äh det spelar väll ingen roll :-)

Vad tycker ni om låten? Puss//S.♦

Duktig eller bara tur?

Okej... så det var familjedag idag.
Vi åkte till herrfallet, bada, slappa, spela spel, minigolf och en av oss sov...
'
Jag ska kolla om ni kan gissa vilken ordning det blev på minigolfen, i en lista mellan 1-4.
De som spelade var: mamma, pappa, storasyster, lillebror och jag. Ni kunde kanske gissa att två kom på samma plats. 
1= den som vann, 4= den som förlorade. Den som gissar mest rätt vinner en kram! (Jag är generös :3)
Vem av mina läsare är bäst på att gissa? Eller är det bara tur? //S.♦

YAyaya

Familjedag idag, vi ska åka någonstans och bada... till Herrfallet, minigolf (förhoppningsvis) och bada, sen ska vi äta.
Skriver när jag kommer hem. puss//S.♦

Anteckningar ^^

Ska jag starta ny kategori? "Dagens anteckningar", jag antecknar det folk vill att jag ska anteckna och lite till. Det är svårt att förklara hur det går till, men ni lär väll er^^
'
Linnéa : "det kliar på mitt finger oxå".
'
Kanske en mygga som bitit dig, inte vet jag :-) Puss och hoppas att det slutar klia vännen ^^//S.♦
det kliar på mitt finger oxå :C <3

ufh, vad trött jag är...

Hej, har inte blivit mycket bloggande de senaste dagarna, har inte hunnit.
Igår åkte kusinerna ut till deras farfar och farmor. Men träffar de igen nästa vecka :-)
'
Idag tror jag bara att jag ska ta det lugnt, känner mig ganska trött. Kollar på Australia's next top model. Puss//S.♦

17:19 1/7

Ska snart iväg! Ska bli grymt. Så jag ska göra mig i ordning *nödvändigt inlägg, ohja!*

Glömde att säga, igår på eftermiddagen/kvällen åkte vi till högsjön och badade, Ida, Elliot och Oliver försökte lära mig att "hopp dyka", men det funka inte så bra :c



22 DAGAR KVAR!!!!

Puss//S.♦

Dagen idag, so far! :-D

Tjena!
Kom hem för en stund sen, från att ha varit hoos farmor och ätit lunch med kusinerna och faster!
Okej, ska berätta hur min dag har varit hittills.
(från och med när jagvakna)

Vaknade vid halv 10, såg att Ida(kusin) var också lite smått vaken. Vi gick upp och kollade på tv. Sen en stund senare ringde faster, hon frågade om vi ville med och fika. Klart vi ville det! Men, vi hade bara en halv timme på oss att göra oss iordning... tror ni vi hann?

Klart vi gjorde! Så de hämtade oss vid 11 och vi åkte till dockan. Där slussade de båtarna, så vi stanna och kollade en stund. Vi gick till cafét som ligger där, jag åt en vaniljbulle och drack cola. Bullen rekomenderas!

Min lille(kan man kalla han liten?!) kusin hade lika mycket energi som vanligt. Han fick senare för sig att han skulle sätta på korken på cola flaskan igen, ni vet glasflaskor, och sen "sköt" han iväg den. HAHA, det var roligt, på något sätt. Sen gick vi runt en stund där. Hände en massa mer, men ja^^

Vi åkte till vilsta, för de skulle handla. Ida och jag satt kvar, men så gick larmet igång! HAHA, och så blinka det att vi skulle svänga åt båda hållen! Det pep och vi fick en aning huvudvärk. Tillslut kom faster, farmor och Elliot(minsta kusin). Då åkte vi hem till farmor och åt lunch.
De skjutsade hem mig och åkte sen till sina andra kusiner.

Ikväll ska kusinerna, faster, farfar och jag spela minigolf! Riktigt kul ska det bli, vi(Elliot, Ida och jag) är ju lite... hm.. vad ska man säga? Konsitga? Så vem vet hur det blir, kul kommer det iaf bli. Puss//S.♦

RSS 2.0