Best day of my life ♥

I can't say I don't love you, 'cause I do.
I can't say I can't live without you, 'cause I can, I just don't wanna.
'
På väg till skolan idag, träffade Marre och jag min farfar och hans hund! Åååh, hon(hunden) är jättesöt. Hon våga inte gå nerför trottoaren, helt urgulligt. :-)
'
Imorgon är det fredag, vilket betyder att jag(och alla andra som går i 8an) har gått ytligare en vecka i 8:an. Hade prov idag, nervös för vad jag får för betyg på det... Får förhoppningsvis reda på vad jag fick på tisdag. Så långt tills dess!
Anyways, på lördag ska jag passa bror och kusinen/kusinerna. :-)
'
När jag inte koncentrerar mig på något, flyger tankarna iväg, och då, varje gång, som tankarna får sin egen vilja, tänker på dig. ♥ //S.♦

Grattis vännen!

Först och främst vill jag säga grattis till Lovisa O! Hoppas du får en bra dag vännen! ♥
'
Och min farfar får hundvalpen idag! En flicka :3, FETT NAJS!
'
Sen skulle jag skriva ett inlägg, men jag hinner inte :c //S.♦

28/9 -10

Jag insåg, att den jag alltid velat ha, har alltid varit nära mig.
Men nu är du utom räckhåll....
Jag vet, att du antagligen inte kommer komma tillbaka på det settet, men jag hoppas.
Vetandet att du och jag troligtvis inte kommer att funka, får mig att vilja det ännu mer.
'
Idag efter skolan drog Jonna och jag hem till henne. Det var roligt :3. Känner mig lite sömnig... //S.♦

Grattis pappito!

Vet ni vem som fyller år idag? Jo, ingen mindre än min far! Grattis pappa, jag älskar dig. ♥
'
Orkar dock inte lägga upp några mer bilder.... inte nu i alla fall :) //S.♦

Ute vid vallen,

Sitter ute nu, av någon okänd anledning... Snart börjar hemkunskapen.. eller snart och snart.... en timme typ.
'
Jag har både Malins och Jonnas koftor... jag fryser så :c, men nä, nu kanske vi ska gå in, och då måste jag lämna de :c ÅÅÅH NEJJJ! (Oh, det påminer mig om Snaper - stavning?!? i DORA UTFORSKAREN)....
'
Lite gangstaaah bilder på mig C:
'
'
Mer bilder kommer sen, nu ska vi gå in! :) //S.♦

It was just a game, but I got game over... you won, congratulations.

Okej... jag måste säga det... jag älskar.............. min fondtapet! Den är så ur snygg!
Sen igår, så köpte vi (mamma) lite saker till det, bland annat några ord i träd. "Belive", "Love" och "Carpe Diem".
'
För er som inte vet så betyder Carpe Diem "fånga dagen". Alltså, att man ska ta vara på dagen/dagarna. HEHE, Det är latin *stolt*. :-D Inte för att skryta... men mitt rum kommer bli så himla awesome! I can't wait! Åååh, jag vill att det ska bli klart nu med en gång. Lol.
'
Äh, jag får väll ha lite tålamod ^^ Jag klarar det nog.... hehe. Men det kommer bli hur-snyggt-som-helst. Och helt i min stil. Åååååh! Förhoppningsvis är det klart nästa vecka :D //S.♦

Efterlängtad..MAMMA DOTTER DAG! :D

Bilden är tillägnad till min kära, älskade mamma (som även är en av mina förebilder)! ♥
'
-
Åååh, vilken mysig och trevlig dag jag har haft idag!
Vid halv 10 eller något sånt, åkte jag och mamma iväg till Örebro.
Först åkte vi till rusta, för att kolla tapeter till mitt rum. Hittade en as snygg tapet, som jag ska ha till min fondvägg. Ni får se den senare, när den sitter på väggen! Men ååh, så glad jag är!
Sen åkte vi och skulle kolla om det var någon idé att lämna in min kamera... typiskt nog, så var det inte det... får leva utan kamera ett tag nu </3
'
Sen åkte vi till ikea, och kollade runt där. Köpte en det och hittade saker jag ska ha till mitt rum sen.
När vi var klara där, åkte vi till marieberg (om jag kommer ihåg rätt). Gick runt och kollade, sen såg vi också på en modelltävling. Åååh, jag vill också gå på catwalken. Blev rätt så mycket avis! Sen åt vi mat, jag åt en kycklingsallad.
'
Efter vi handlat mat inför kvällen åkte vi hemåt.
Lyckad mamma & dotter dag! Vi kom fram till att vi ska göra det här oftare, eller iaf ut och äta bara mamma och jag! :-D
Snart ska vi ha födelsedagsmiddag åt min älskade far, dock fyller han år på måndag, men då har han något med jobbet.... så vi firar idag och imorgon i stället. :')
'
Blev inga kläder idag, men hittade mycket åt rummet, och fick en massa idéer! Ska förm odligen bara sätta upp en typ trädplanksak på väggen, istället för skrivbord :)
Thank you, mum, for a great day! I love you. //S.♦

"We don't care, so here's another song for the radio"

Igår var awesome!
Åkte som sagt buss hem, då gick vi till Emelie och lämnade sakerna. Efter ett tag gick vi ut, sen in igen och gjorde mat. Vi gick ut igen och var väldigt flum. Sprang runt, pratade och så.
Efter ett tag gick vi in igen, och sen gjorde vi en massa.
'
Någon gång på kvällen gick vi till så kallade herrklubben, där vi skulle sova, och kastade pil och spelade biljard. Vi gick ut igen och ja, jag kommer inte ihåg exakt allt vi gjorde, men kul var det! In och kastade pil, då vi blev oerhört flumiga när man höll i pilen?! HAHA, det var kul! Sen vid 12 drog Lovisa, jag och Emelie kollade på film och sen somnade vi.
'
Idag gjorde Emelie och jag en massa. Vi gick i skogen, satt ute och pratade, kollade på film, kastade pil (hjärta på det), spelade vår egna biljard och gjorde en massa mer. Vid halv 6 kom pappa och jag åkte hem.
Tack för dagarna babes! Det behövdes, tack! ♥
'
Nu gör jag inte så mycket, sitter här i soffan och ska snart kolla på film, "Se upp för dårarna".  //S.♦

Hemma hos Emelie! :)

Tjejerna står i köket och dansar, nej, nu kom Lovisa.
Emelie är gullig och lagar spaghetti åt oss :)
'
Oh yes, jag åkte buss idag! (Applåder åt mig.) Berättar mer sen, ska äta nu!//S.♦

Håltimme

Ja! Fick MVG på min biologi uppgift. Stolt.se, ja, för jag är inte så jätta bra på biologi.
'
Där kommer Jonas gående... nu gick han. Jonas sa att han var glad... fast det är han inte :c .
Nu kommer lärare, HÄHÄ.
'
Jag är fett trött, vi kolla på film på franskan. Vi har prov nästa torsdag.
Emelie: "Varför sitter vi på golvet för?"
Jag: "För vi är fett coola!"
Ja, man är cool om man sitter på golvet.
'
Nu händer det massa här! xD //S.♦

Biologi snart!

Sitter här nu.. i väntan på att vår biologin ska börja, väldigt segt. Efter biologin har vi hål i typ 2 timmar, skit skönt!
Folk går förbi, kollar lite ner på oss som sitter på golvet. Oj nu börjar vi! puss//S.♦

Jonnas rum

Tja!
Sitter här, i Jonnas rum. Nu ska vi gå, onödigt värre, men ja, jag hann inte mera.... //S.♦

Jag kommer vara avis, ett bra tag, för vet du? Jag kommer alltid älska dig, oavsett vad.

Ja, klart jag saknar dig. Nej, det är inte som förut, men ååh, så jag önskar att det blev Vår tur någon gång, att vi fick det rätt. Bara en gång... någon gång kanske, då kanske, vi får till det. Tappa inte hoppet baby!
'
Hej, idag har jag gjort en massa... nej, det har jag inte, eller jo...
Orkar hur som helst inte skriva något... vi tog fotto idag.... blö. Sen hände en massa... och vi tog körfotto (det andra var klass). Jag gillar att gunga, btw.... //S.♦

Du vet inte, du vet ingenting.

http://www.aftonbladet.se/sportbladet/article7806663.ab
Våga stå emot rasismen! Det är viktigt, Sverige kommer bli skit om vi får främlighetsfientlighet i Riksdagen. Det är sant, så ni som får rösta, tänk efter rejält. Ta ställning.
'
Jag vaknade imorse, lyssnade på den svaga musiken som spelades från CD:n jag satte i CD-spelaren igår. Det är som en undanflykt, från drömmarna, musiken alltså. Får mig att sluta tänka på allt... //S.♦

There she goes again.

Hejsan.
Min bror ligger bredvid mig i soffan, söt som han är, så har han somnat! Stackars kille, fick ju va uppe till 10 idag! :c
Men han är urgullig.
'
Idag, skola (som vanligt) hände en massa och blablabla. Efter idrotten (vår sista lektion), drog jag hem och duscha. Sen stack Jonna, Marre och jag till skolan igen, kompis/syskon fotto. Det vart as najs. Sen drog vi till konsum, för att sen dra till skeppet. Där va vi en stund, och de skrattade i minst 10 min för jag snubbla när jag skulle upp... haha, smidigt värre! Sen ramla Jonna, på något smidigt sätt... eller nå't.
'
Sen drog vi upp mot brattberget, Marre stack hem och Jonna och jag drog till Jonnssii. Där satt  vi i hennes rum och snacka och så, sen gick vi ner, eller Jonna sprang runt. Hade en knepig konversation med Hannes, haha, den var inte normal om man säger så...
'
Jag drog hem, käkade och kollade på film med bror. Sen så sitter jag här... med världens sötaste bror bredvid mig! //S.♦

I've got you!

Idag var en halv bra dag, jag var inte själv alls. Vilket kändes sjukt bra, även om jag bara är där i bakrunden, så gillar jag inte att vara själv för länge (det gäller mest när jag är i skolan av någon konstig anledning).
'
Förbättrade min spring tid med 14 sek. Alltså sprang jag på 10,44. Jag är extremt nöjd. Intressant info.
'
Sitter just nu i min säng, i tröja/tunika och en stor tröja på. Var dygnsur när jag kom hem, det hade regnat så mycket. Otur nog att jag hade cykel med mig, för mamma hade kommit när vi sluta och fråga om jag ville ha skjuts. Känner mig helt... inte levande. Jag kan inte säga att jag känner mig död, för jag vet inte hur det känns. Men det känns inte som om jag lever.
'
I've got you, to make me feel stronger, Mariam, syster, ABV, jag älskar dig! Tack gumman, jag klarar det inte utan dig! //S.♦

I korridoren.

Idag kommer bli en dålig dag, det vet jag redan.
Har redan gått in i "min bubbla", Marre är inte här = jag kommer va själv.
'
Mitt liv är kul.... fast, nä. Lol.
'
Igår på hålen gick Marre, Amanda och jag för att träffa Linnéa! Har inte träffat gumman på as länge :c. Så det var kul, Marre och Amanda va med Emily, Johanna, Bruno och Jesper, så jag och Linnéa fick gå runt själva en stund och prata, vilket var trevligt. Så vi va vid konsum och var precis klara där inne, så vi hade börjat gå ut igen, ut från konsum, så kommer Marre och Amanda gående, så då stod vi och prata lite med Philip, sen gick vi vidare. Tillbaka i skolan lekte vi :3 hahahha, nej, men typ, vi körde popcorn! Länge sen man "spelat" det, men det var extremt kul.
'
Senare på kvällen åkte jag och min vän iväg till Köping, varför får ni reda på lite senare... :)
'
Nu börjar vi snart, så ska dra. Puss //S.♦

Vila i frid!

Usch, kom just på att det var 9 år sen terrorist attacken i USA, mot WTC.
9 år sen, passagerare på flight 93 var så modiga och räddade andra.
I nio år har massor av familjer gråtit och varit skadade.
För nio år sen, var jag en oskyldig liten flicka som inte fattade någonting av vad som hade hänt, jag undrade varför detta hade hänt, men jag fick inget direkt svar.
'
Detta är hemskt, varför varför ååh, varför händer sånt här? :c
'
Jag önskar att det har gått bra för familjer/människor som skadats, och önskar lycka till, till familjer/människor som fortfarande är skadade. Ni finns i mina tankar.
'
Tänk bara hur många människor som dog. Det är sjukt, helt vansinnigt. Vi bör vara tacksamma över det vi har, tacksamma för det vi får, tacksamma för varje dag vi lever. Vi bör göra alla dagar till en bra dag, för innan vi vet ordet av det, är livet över. Då finns det ingen "reset"- knapp, som gör att vi får göra om.
Tänk på dessa människor, som förlorade allt. Låt de människor vara i våra tankar, låt oss inte glömma bort alla hemska saker som hänt/händer, låt detta bli en liten påminnelse, som gör att vi kan stoppa detta. För oskyldiga människor bör inte dö.

wtc_9-11.jpg

 

R.I.P. jag hoppas att ni har det bra, vart ni än är nu. //S.♦


OJSII!

Godkväll.
Klockan är 22.30 och jag är riktigt trött, sov knappt igår. Jonna sov över här, dock låg vi och prata väldigt länge.
Oj 10 min senare och jag är inte klar än. Har glömt att jag skrev inlägg. Hehe, nödvändigt? Nej, men jag orkar inte skriva mer. //S.♦

Jonna, Mariam och jag.

Hejsan!
Jag skrattade mycket idag, mer än jag gjort på länge, vilket känns otroligt bra. Började i matsalen, tror jag. Är rätt intressant att kolla folks kroppspråk. En del är super koncentrerade, andra sitter och pratar mer än de äter, och så har vi de andra som är lite mittimellan. Jag kommer inte ihåg hur allt flum började, det bara poff, sen gick det inte att stoppa! Är underbart. Hände en massa roliga saker, i en matsal (?) HAHA.
Hade kör idag, på ept:n, den var rolig. :3
På so:n kom syon in och pratade med oss, om framtiden. Eller ja, mer om vår tema vecka vi har snart, som har temat framtiden.
Efter skolan va jag med Jonna ;3. Vid 5 drog vi till aspis med Hanna och Marre.
Nu fick ni lite bilder, som jag sagt ett tag sen. Kameran funkar inte, så blir väll bara cam bilder.
Imorgon ska vi cykla 5 mil...//S.♦

Forgive me, I can't stop dancing.

Hej
Inget intressant hände i skolan idag, alla var datanördar (är någon förvånad?), sen gick Marcus och jag runt. Vid tio i fyra gick vi till trefaldighetsgården och hade konfa informationsmöte. Efter en stund, slutade det och jag drog hem.
Nu sitter jag här, tänker, funderar och så...  och äter godis. Inte för jag gillar det... menmen! Ska försöka börja städa nu. Puss//S.♦

I'll be your hero, just say when and where.

Hejsan!
Sitter vid MacBook:en jag fick igår! Den är underbar, nu när jag vet hur den fungerar.
Dock finns det väll en del saker jag inte förstår, men jag lär mig väll det, eller så får klassen höra "ååh nej! Vad hände nu? HALLÅ DATOR?!?!" ett x antal gånger :)
Som alla saker, finns det något dåligt. Jag sitter och tar ego pic och bloggar när jag egentligen bör ringa Marre för att kolla om hon är klar så vi kan dra. Men... ääh, vi hinner nog!
Haha, nej, nu måste jag dra, måste packa ihop datorn och allt också. Skriver mer om vad som hänt, och ett antal bilder kommer väll snart in på bloggen. Vi hörs, love//S.♦

Αναπαύσου εν ειρήνη.

Αναπαύσου εν ειρήνη, μας λείπεις.
Η ζωή είναι τόσο άδικος. Γύρνα πίσω!
Μας λείπεις τόσο, γιατί ήταν που μας μένει;
Τα δάκρυα έρχονται χωρίς προειδοποίηση, δεν θέλω κάποιον να μιλήσει, μόνο κάποιος που είναι εντελώς αθόρυβο και αγκαλιάζει εμένα.
Δεν είχα δει σε πάρα πολύ, και τώρα δεν θα το κάνω ποτέ ξανά.

Αναπαύσου εν ειρήνη, μας λείπεις.  ♥

Jag saknar dig så sjukt mycket redan. Är helt förvirrad, varför just du, varför just nu? :c // S.♦


Förgätmigej

Jag är förkyld. Jag är jättetrött. Mina tankar gör mig förvirrad. Jag känner mig inte levande. En dels beteende gör mig helt förvirrad, då jag är en sådan människa som gillar att observera andra, och en del är jättesvåra att "läsa" av.

Världen snurrar runt, ingen bryr sig om man hänger med eller inte. Snurrandet fortsätter, inget som väntar på någon. Att glömmas bort, är min största rädsla. Förgätmigej - glöm mig aldrig, en av de finaste blommor som finns, enligt mig. 

Lite kort om veckan som varit:
Lördag: träffade Marre.
Söndag: åkte till fellingsbro med Jonna och träffade Matte och senare Victor också.
Måndag: skola, senare träffade jag Jonna.
Tisdag: föreläsningar och så. Sen träffade jag Marre och senare gick vi till Jonna.
Onsdag: efter en lång dag med lärande träffade jag de underbara ungarna, Mariam och Jonna.
Torsdag: WCPRC presskonferans! Och så fick vi träffa bland annat Betty Makoni, mycket vis kvinna det där! Senare var jag med Jonnssi.
Fredag: skola, senare på kvällen gick vi(mamma, pappi, broder och jag) till Qvarnlöv's.
Idag(lördag) : slappat, varit hos farmor nästan hela dagen.

En del saker är till för att glömmas bort, andra inte, utan de påminer oss när vi håller på att glömma bort. Är rätt trött, så ska kila iväg och göra mig i ordning för att sova, sen ska jag krypa in i min sköna säng och antagligen sova. Imorgon ska jag... damdamdaaaaaaaaaah va med Jonna och Marre (nu blev ni förvånade va?) hihi, så GODNATT, och... lev livet fullt ut, varje år, varje årstid, varje månad, varje dag, varje timme, varje minut, varje sekund och... varje andetag. Du har bara en chans. //S.♦

RSS 2.0