GRATTIS, GRATTIS, GRATTIS!

Vill säga grattis till min minsta kusin som fyllde år igår, hela nio år! Tiden går så fort, det är helt otroligt. Sen vill jag även säga grattis till min stora syster som fyller 18 idag. Hon är också "vuxen" nu, precis som min andra syster. Det är ett annat exempel på att tiden går fort. Känns som om det var igår vi var pytte små och ja... helt sjukt.
'
Vi firade Elizabeth igår istället för idag, eftersom hon skulle spela fotbolls cup idag. (Ja, hon älskar fotboll.)
Igår morgon var jag ju i Köping. Vi gick upp vid halv tio kanske, men jag och några mer låg vakna långt innan det. Malin och jag gjorde frukost och sedan satt vi alla och åt. Vi gjorde i ordning lägenheten, övade, sedan åkte Kajsa. Ett tag efter det drog Ebba. Sen kom pappa och hämtade mig.
'
När vi kom hem hjälpte jag att göra i ordning för Elizabeths "födelsedags" middag. Rebecca och jag åkte sedan till kyrkan, för hon skulle lämna lite saker, och sedan till aspis för att köpa ljus, kyckling (som Betty skulle ha till idag) och en tidning. Vi åt och hade det trevligt.
'
Klockan fyra kom Fiona och farfar. Vi åt tårta och Betty fick sina paket.
'
Nu sitter jag och kollar på "No ordinary family". Bloggar mer i morgon, och bilder kommer att komma om ett tag. Finns bilder från skolan i fredags på min fb. En del kommer upp här senare också. //S.♦

Trött!

Var knappt inne på datorn igår, och idag har jag varit jätte trött och sliten. Den senaste månaden/de senaste månaderna har varit mycket krävande på något sätt.
Igår/i natt/i morse/idag var fantastisk.
Igår var det skola, som vanligt. Dock använde jag aldrig datan när jag var i skolan. Först hade vi matte, sen skulle vi ha engelska och efter det svenska, men eftersom Besjani ska/har nu flyttat, så åt vi glass, pratade och umgicks. Dennis och jag hade pysslat med ett foto där alla i klassen (förutom Besjan) hade fått skriva sina namn på. Besjan verkade glad över fotot :)
'
Vi åt och sedan hade vi (A-gruppen) håltimme. Lovisa och jag kollade på The Grudge 3, eller ja vi började. Sen hade vi idrott, vi hoppade trampett.
'
Väl hemma duschade jag och gjorde mig i ordning. Vid fyra åkte jag till Köping och blev avsläppt vid Malins lägenhet. Jag gick upp till femte våningen med en stor och tung väska på ena axeln, en tröja och en kudde i händerna. Jag plingade på och Malin öppnade, där var också Emma och Ronja. Efter ett tag kom Ebba och senare kom Kajsa.
'
Vi handlade och sedan gjorde vi hembakad pizza. Vi åt, pratade, flummade och skrattade massor. Vi övade även en massa på pjäsen vi ska spela på välgörenhetsgalan i mars. Det gick bra, riktigt bra. När vi övat i massor, tog vi på oss våra pyjamas:ar och kollade på film. När filmen var slut gick vi en efter en och borstade tänderna. Alla kröp ner vart de skulle sova och så pratade vi ett bra tag, men en efter en somnade vi. Kvällen/natten var riktigt mysig och vi hade väldigt roligt.
'
Idag övade vi mycket också. Jag berättar mer om det i morgon, lägger nog upp bilder också :)
Passar även på att säga att vi firade min syster lite halvt idag, eftersom hon fyller år i morgon och hon har fotbolls cup då och mamma, pappa och Oliver ska bort. Så, min äldsta syster åkte hem till Örebro idag istället för i morgon... det känns verkligen skumt att hon inte bor hemma! Fast, jag ska troligtvis åka dit snart och sova där. Sen ska vi kolla på bio, "Trassel". Nu håller jag på att somna, så jag ska göra mig i ordning och hoppa i säng! Inget grey's ikväll tror jag.//S.♦

Don't stop me now

12.07: Sitter i franskasalen och väntar på att vi ska börja. Har nyss ätit och innan det hade vi SO och då började vi på vårt SO-prov. Det gick väll sisådär. I morse hade vi EPT (elevens planerade timme) och då övade jag till SO:n och gjorde en hemlig grej, som jag kan avslöja lite senare...
'
15.45: Hade skrivit en massa, sen när jag trycker på "spara & publicera" så kommer jag till blogg.se's framsida. När jag loggar in igen är allt borta, med allt menar jag det jag hade lagt till för ungefär 10 minuter sen... Jobbigt! Jag ska snart gå ner och möta Linnéa.
Jag kunde inte ladda upp inlägget förut, för vi skulle börja vår franska. Sen dess har jag haft matte och SO (igen, vi har SO 2 ggr på torsdagar). På SO:n gjorde jag klart provet. Det känns bra, men jag får väll se hur det verkligen gick senare. Vi slutade efter SO:n. Jag har inga läxor (förutom franskan som är till på onsdag), så det blir en lugn kväll ikväll. I morgon är det full rulle! Ska träffa några trevliga och fina filurer, det ska bli väldigt mysigt och extremt roligt. I morgon är det även Besjans sista dag i vår klass :'(... åh, vad jag kommer sakna Besjanii (mitt smeknamn på han). Han ska nämligen flytta. Det tycker jag är väldigt sorgligt... han är ju Besjanii!
Nu ska jag få tag på Linnéa och ta reda på hur, vart och när vi träffas. Ha en bra torsdagskväll. //S.♦

Hold on, sweet girl, the sun will shine again.

Ska snart gå och göra mig i ordning för att sova. Sen kanske jag sätter på ett Grey's avsnitt eller läser lite grann. Jag får se.
Har jobbat med matten mesta dels av kvällen. Och lite med engelskan, fast den är inte svår tycker jag :)
'
Idag på idrotten dansade vi streetdance! Det var väldigt kul.
Jag orkar inte ta upp allt... känner mig väldigt sliten.
'
I morgon ska jag träffa en av mina närmaste vänner. Hon var på en av bilderna jag la upp i förra inlägget. Ett år yngre än mig.... hon går inte på den skola jag går på.... hon börjar på L.... ja, Linnéa. :) Det ska bli trevligt. Vi kommer troligtvis gå en av våra långa trevliga, roliga promenader. Nej, nu ska jag kila! Kram//S.♦

En bild säger mer än tusen ord (jag älskar dig)♥


//S.♦

Tröttis!

I Gäddans smala, långa korridorer sitter nästan hela min klass och små pratar, kollar saker på datorn och halv sover. Nu börjar vi. //S.♦

(I want someone to love me, For who I am) I want someone to need me, is that so bad?

Here we go again.
'
Gick till stan idag efter skolan. Skulle göra lite saker, när jag började gå hem satte jag i hörlurarna i mina öron, sedan letade jag fram en låt på iPod:en, tog på den och gick där, mimade med i texten till den underbara Jonas Brothers låten. IPod:en dog efter ett tag, men jag orkade inte dra ur hörlurarna, de kunde lika gärna sitta kvar.
Jag gick där, på Arbogas nästan helt tomma gator. Ibland är det ganska skönt att det inte är så mycket folk här.
'
Åker snart i väg till Köping. Det är ju teater idag! Det ska bli kul, ska bli skönt att träffa de igen. Komma bort en stund. Just nu sitter jag och lyssnar på musik, ska snart börja plugga och sen ska jag göra mig i ordning. Vi hörs!//S.♦

Lördag, söndag och nu.

Oj, har inte bloggat sen i fredags!
Har väll haft lite fullt upp, och sen har jag inte orkat.
I lördags hade vi konfirmationsträff. Haha, vi gjorde allt möljigt. I början skulle vi va i lag och vi skulle sortera oss på ett speciellt sätt (olika varje gång) och vi fick inte prata. Haha, vårt lag vann en gång, och det var för att det andra laget (som var snabbare än oss) hade fel, och vi hade alla rätt... om jag kommer ihåg rätt.... vi är så duktiga :)
'
I söndags skulle vi vara i kyrkan. Vi skulle vara böcker. Ja, det gick väll bra. Hände lite roliga saker... haha.
Senare träffade jag Mariam och vi gick ner till stan och träffade Mathilda och efter ett tag kom Martina. Ännu ett tag senare bestämde vi att Mariam och jag skulle dra hem till mig och Martina och Mathilda skulle komma när Bruno hade kommit till kebab huset (där vi satt).
'
Nu sitter vi i korridoren och Kalven, Mariam och Kristin dansar. Vi andra (killarna och jag) sitter och gör mer eller mindre ingenting. Ska nog dansa jag med ;) //S.♦

It wouldn't change a thing.

Ja, onsdagen blev inte som planerad. Jag blev sjuk typiskt nog, jag hade sett fram emot den dagen, sen blir jag sjuk... igår mådde jag inge bra då heller. Idag gick jag i alla fall till skolan. Yeah!
Fast, idag blev inte som jag trott... när vi hade kemi, råkade några i min klass (och i A-gruppen, eftersom det var vår tur att ha kemi idag) tända eld på en träsak... ja, så kan det gå. Allt annat idag har varit helt okej, och kemin faktiskt också. Vi hade dans på idrotten igen. Idag dansade vi foxtrott och bugg. Det gick bra för mig, tycker jag!
'
Mathilda har kommenterat, idag och i tisdags, att hon tycker att jag har väldigt bra taktkänsla. Att jag flyger fram, sa hon också tror jag. Det gjorde mig glad! (Jag älskar att sjunga och dansa - och ja, spela teater, jag kanske inte är bra på det. Men det är något jag har hållit på med sen jag var liten. Då jag stod framför mammas och pappas garderob de hade i Karlstad, som är en jätte stor spegel på utsidan, jag dansade, sjöng, lekte och skådespelade. Drömde mig bort medan musiken spelades i högtalarna.)
'
Jag känner mig glad. Väldigt glad. Nej, nu ska jag och bror spela lite musik, sen ska vi bygga koja och kolla på film! Godnatt allihopa, ha en trevlig helg. (För övrigt vet jag inte hur bra uppgraderingen blir i helgen, eftersom vi i morgon har konfirmationsträff och på söndag måste vi i konfirmationen till kyrkan.)//S.♦

I can't stay mad at you.

Sommar, eller sen vår, kom kom kom!
Jag vill bada i en sjö eller i ett hav. Jag vill gå barfota.
'
Aja... det kommer när det kommer. Vi ska ta vara på dagarna vi har. Dagen som är just nu, lev den.
Idag har vi dansat (som jag har nämnt tidigare) på idrotten och sen var jag och träna. Jag hade någon provgrej idag, och en tjej gjorde i ordning ett slags tränings schema åt mig :) Ska nog dit igen, på torsdag, men vi får se.
I morgon ska jag nog kila ner till farmor snabbt efter skolan. Sedan ska jag kanske träffa Linnéa, och sen åker jag iväg på hundkurs med farfar och Fiona! Mycket som händer, med andra ord! Sen ska jag försöka plugga i mellan allt detta. Pluggar nog lite på håltimmen vi har i morgon i två timmar.
'
Har för övrigt prao vecka åtta, och veckan efter det är det lov. Så har två veckor ledigt från skolan ;) (Och det här inlägget skulle jag ha lagt upp för typ två timmar sen...)//S.♦

MOT GYMPASALEN

Ja, nu ska jag bege mig av till gympasalen, eller omklädningsrummet. För vi ska ha idrott. Vi ska daaaaanssaaa! Bugg troligtvis.
'
Igår på teatern gick väldigt bra. Hörs sen //S.♦

Systrarna Blixt = lika?

Igår blev det inge bloggande för jag vaknade sent (för att vara mig) sen orkade jag knappt något när jag var hemma. Och vid tjugo i tre åkte pappa, mamma och jag till bion för att kolla på Narnia 3. Den var bra. Sen när jag kom hem kollade jag på OTH!
'
Jag råkade stänga av väckarklockan i natt när jag sov... jag fick en känsla av att jag hade sovit för länge och kollade på klockan, som visade halv åtta. När jag hade sprungit till och nerför trappan, och in i badrummet så knackar pappa på dörren och säger "klockan är bara kvart över sju, lugna ner dig!". Det var då jag kom på att min väckarklocka går tio min före. Med hjälp av syster och pappa kom jag i tid till skolan även fast jag hade för sovit mig! Tack så mycket!
'
Jag undrar verkligen, är jag och mina systrar verkligen så lika? (Tryck på bilderna för att de ska bli större)
'
Har dock bara en bild på min andra syster på den här datorn, och där har hon pyjamas på sig. Så jag lägger inte upp den :) //S.♦

Trött tjej!

'
Gårdagens klädsel!
'
Mer bilder från IDAG (dock inte vad jag hade på mig idag, eftersom jag inte orka ta någon sådan bild idag) kommer i morgon. Blir nog en del bilder på Mariam, som jag spenderade dagen med, och mig. Puss och godnatt, sov sött! //S.♦

21 veckor kvar!

Hinner nog inte lägga in en bild idag, eftersom vi ska få gäster när som helst. Men jag ska försöka hinna ta kort på hur jag är klädd idag, så lägger jag in det i morgon.
'
Idag hade vi mentorstid, matte, engelska, svenska, lunch och idrott. På idrotten hade vi konditionsbana, eller blodspottarbanan som de flesta kallar den hinderbanan. Det gick mycket bättre idag än vad det gjorde i tisdags, kanske för att det i tisdags var första dagen tillbaka i skolan... Har även lämnat in min svenska berättelse idag. Och lekt med min söta (och extremt gulliga) granne Esther, som är ungefär fyra månader.
'
Så nu är första veckan i skola efter jullovet avklarad. Det är skönt. Och det har gått bra annars, hur har det gått för er? Puss//S.♦

Klass 8c

Sitter i klassrummet med världens bästa klass och väntar på att svenskan ska börja. En del lyssnar på musik, vilket hörs ut från hörlurarna, en del sitter och chattar med varandra, även fast de sitter någon meter bort, andra är väldigt uttråkade och andra pratar. Men jag tror alla är trötta nu efter första skolveckan efter jullovet så ingen orkar göra någonting. Man hör lite mumlande från en del, men annars är det knäpptyst, vilket är ovanligt för vår klass. Idag är det dock väldigt skönt, att bara slappa, ta det lugnt, inga höga ljud. Att vi är tysta är inte det enda som är ovanligt idag, alla här inne i vårt hemklassrum sitter vid sina datorer, vilket vi inte har gjort på väldigt länge, för alla är väll lite små trötta på att sitta vid datorn hela tiden. Men idag är det väldigt skönt.
'
Nu börjar dock klassen komma igång lite halvt, men inte mycket ljud fortfarande. Nu börjar vi, bloggar senare, puss//S.♦

You make me smile.

Min outfit igår.
Min outfit idag, hade mitt pandora armband, halsband med nyckel på och den här ringen:
'
Ku ska jag kika på olika prao platser, och sen ska jag kolla på film. Puss//S.♦

Nästa, engelska.

Vi börjar om 14 minuter efter en två timmars hål (och fem minuter), då har vi engelska. (Nej, nu 13 min.)
På hålen drog Marre och jag först till stan, sen gick vi tillbaka till skolan och åt där även Mathilda höll oss sällskap. Sen gick Marre någonstans och ja... :)
'
Sitter här i korridoren och bredvid mig sitter Mathilda. Killarna är i fullfart (de gör väldigt skumma saker, som att dra ner varandras byxor...), annars är det ganska tyst, förutom lite småsurr som hörs. Känner mig väldigt trött och när jag kommer hem ska jag nog krypa upp i soffan och kolla på en film. Troligtvis "Toy Story 3" för jag är ganska sugen på att kolla på den, igen... :) Sen ska jag nog också kolla på det förra VD avsnittet, vilket jag missade förut.
Bloggar senare //S.♦

Kläder och ringar, 11/1 -11


De här ringarna hade jag på mig idag. Tillsammans med:
(Hinner inte blogga mer nu. Bloggar mer imorgon!)
//S.♦

Min stil... nytt till bloggen?

Jag har fått kommentarer från folk som tycker min stil är cool. Så jag funderar på att lägga upp vad jag har på mig, kläder jag tycker är snygga osv... men vi får väll se. Men något nytt till den här bloggen kommer jag att komma med om ett tag.
Ni får nöja er med den här bilden så länge :) //S.♦

One Tree Hill!

Säsongens första ONE TREE HILL avsnitt var på idag!
Vad tyckte ni om det? Jag tyckte det var väldigt bra, och jag gillade enormt mycket att det "gamla" intro:t var tillbaka. Ni vet när Chad Michael Murry (Lucas Scott i OTH) går på en bro, fast nu är det nya "videobitar" i också, men även gamla... jag slänger in det i inlägget! (Fast nu märkte jag att det går inte att "bädda in"/lägga upp den... så tryck här för att se den)
Kollade ni på det? Vad tycker ni? Bra/dåligt, varför tycker ni så?
(Bild från säsong 7, från http://www.daemonstv.com)
Dock tycker jag att Lucas och Peyton ska komma tillbaka... vi får hoppas att de gör det snart. För det hela handlade ju om Lucas i början... Aja. (Och... jag la det här inlägget i "Allmänt" för jag visste inte vart annars jag kunde sätta det....)//S.♦

Du fick mig att le.

Jag har världens gulligaste kusin! Blev så glad över kommentaren, skrattar och börjar snart gråta lyckotårar.
(Och jag saknar dig väldigt mycket! Du betyder väldigt mycket för mig, jag älskar dig!)♥
'
Idag ska jag träffa Linnéa, vi ska nog gå ut och ta kort. Imorgon drar Linnéa och jag till Örebro för att shoppa. Ska bli väldigt trevligt.
Nu ska jag gå ner och testa zumba! //S.♦

Igår/Idag

Igår var bra.
Jag gick upp vid typ 9 eller något sånt och gick till vardagsrummet för att kolla på tv. Fick ett sms av Linnéa som undrade om vi ville komma ner till stan för att fira Johanna (som fyllde år igår) med att käka pizza. Jag gick försiktigt och väckte Marie och frågade om hon ville, sen gjorde vi oss iordning och gick ner till stan. Vi mötte Johanna och Linnéa inne på kebab huset.  Vi satt där och åt, pratade, skrattade, tog kort och hade väldigt trevligt i någon timme. Sen gick vi ut och gjorde en massa saker :) Vid tre tror jag, gick Marie och jag hem.
'
Vi kollade klart på en film och sen gjorde vi oss iordning, gick ner till aspis och så. Efter ett tag kom roliga filurer och vi pratade, spelade tvspel och hade väldigt roligt. Det var en väldigt rolig kväll!
'
Idag var även den dagen bra. (Förutom att Marie åkte hem!)
Vi vaknade ganska tidigt idag, så vi skulle hinna göra något. Vi gick ner på stan, där vi inte gjorde så mycket, sen gick vi hem och fick med oss Martina hem. Vi gick ner till stan efter vi hade ätit och Marie åkte hem... :( Sen lite senare träffade vi Linnéa, Elias och Bruno. Vi satt inne på konsum, ica och på tågstationen och pratade och flummade lite grann.
'
Nu orkar jag inte skriva mer... //S.♦

Ca 50 min kvar!

Ska göra mig iordning. Sen ska jag dra mig ner till tågstationen för att hämta Marie!
Hoppas att tåget går som det ska och att allt går bra. Ska bli riktigt kul att träffa henne igen.
Hoppas att alla tåg går som de ska.
'
Jag har ingen aning vad vi gör idag, kanske rundtur i Arboga och kanske träffa lite folk. Ja, vi får se vart dagen tar oss. Vi får se vad hon orkar med efter tågresan. //S.♦

It's going to be a good year.

Idag har jag varit med Emelie hela dagen.
Vi träffades vid kvart i två eller något sånt. Vi gick runt och sedan hem till henne för att hämta hennes överdragsbyxor. Vi gick hem till mig och hämtade mina och pulkor. Vi gick runt lite här i Arboga och åkte pulka på olika ställen. Vi åkte bland annat i skogen.... när vi skulle gå hem till mig, hittade vi mycket snö där ingen hade gått på. Så vi la oss där en stund, och gjorde snöänglar. När vi väl tagit oss därifrån, gick vi sakta men säkert upp för backen och hem till mig.
'
Hemma hos mig bakade vi, kollade på film, snackade, spelade en massa spel på datorn och så... Det var kul! Vi har skrattat åt så konstiga saker hela dagen. Haha, "NEJ! DRAKARNA ANFALLER!". Hon skulle dra vid nio, så jag gick med henne en bit.
'
Imorgon ska jag möta Marie vid tågstationen tjugo över ett. Det ska bli väldigt kul att få se henne igen. En bra start på ett nytt år, verkligen. Hon stannar till lördag. Det är bra, väldigt bra. Vi ska träffa en massa människor, hon har velat träffa mina kompisar väldigt länge nu, se vilka jag umgås med nuförtiden.  //S. ♦

1/1 2011 - känns så konstigt att skriva 2011....

- ett försenat 2010-test. (Tar allt från december 2010)
Du under 2010

Har du gråtit? Gråter gör man varje år... det är en del av livet...
Har du skrattat? Ja
Har du kissat på dig? HAHA, nej... faktiskt inte. 
Har du sovit i tält? Tror det.. :)
Har du sovit under bar himmel? Tror inte det... o.O
Har du varit på Gröna Lund? Ja
Har du varit på Liseberg? Nej, tyvärr inte i år :c
Har du varit utomlands? Yes.
Har du varit i en annan stad? Ja
Har du bott hemma? Ja

Dina vänner under 2010
Har en vän dött? Nej
Har en vän sökt tröst hos dig? Ja
Har du sökt tröst hos en vän? Yes, och de som har varit med mig, tackar jag enormt mycket.
Har du sovit över hos en vän? Ja :)
Har du varit kär i en vän? Jo
Har du fått mer en fem nya vänner under året? Jadå

Under 2010 har du
Har du pussat någon? Ja
Har du varit tillsammans med någon? Nej
Har du varit kär i någon? Ja
Har du  sovit med någon av motsatt kön? Nej, om man inte räknar att jag sov i samma rum som min bror när vi var borta... 

När har du som mest..
Gråtit under 2010? Jag vet inte, om jag ska vara ärlig. 
Skrattat under 2010? Typ jämt :) HAHA!

Denna månad..
Har du varit kär? Ja, eller... jag gillar någon.
Har du kysst någon? Nej
Har du pussat någon? Ja
Har du kramat någon? Jag älskar kramar, så ja. 
Har du skrattat? Ja
Har du gråtit? Ja
Har du varit glad? Ja
Har du varit ledsen? Ja

När..
Grät du senast? Igår, lyckotårar. (31/12)
Skrattade du senast? Idag (1/1)
Duschade du senast? Igår (31/12)
Lyssnade du på musik senast? Nyss, kollar på TV nu, så jag jag lyssnar i pausen. :)
Hade du kul senast? I bilen idag.

Vem..
Kysste du senast?
Kramade du senast? Syster :)
Pratade du i telefon med senast? Syster (:
Fick du sms av senast? Linnéa :)
Hade du tråkigt senast? I bilen, när vi inte hade kul... haha. //S.♦

Happy New Year!

Hoppas ni alla får ett väldigt bra år 2011. Mitt år 2010, med bilder. Dock är det få av mina kompisar som är med på de, eftersom jag inte har många bilder från annat än photo booth på min dator. Så det blir bilder jag har lagt ut förut :)
'
2010 har gått väldigt fort. Åkte till Karlstad i några dagar för att hälsa på Helena, som har varit min kompis sen, ja, jag började på dagis här i Sverige tror jag det kan vara. Så vid 1,5 års ålder eller något sånt. Började andra terminen på högstadiet, träffade världens bästa klass igen, som jag inte hade träffat sen julavslutningen, 2009. Vi på skapande skola hade premiär och ytliggare 3 föreställningar, där jag var punkare.
Jag har gråtit och jag har skrattat. Jag har blivit sviken och jag har skaffat nya kompisar. Sommaren var både bra och dålig. Vi åkte till Irland. Jag gick på medeltidsdagarna med väldigt trevliga människor. Hälsade på mina kusiner, vilket var skönt. Jag fick komma bort ett tag. Jag började 8:an i augusti. (Ska lägga in bilder på klassen på min Mac snart.)
Jag började i en teater grupp i Köping - Ice Stage heter den gruppen. Där jag träffade trevliga och roliga personer. Fick ännu mera nya kompisar. Mina första betyg började ramla in. Vi hade premiär - "Hero of war", där jag spelade lärare. (Har ingen bild på den här datorn från när jag var lärare, ska försöka hitta det!)
Vi började på "Alice i underlandet" där jag kommer köra tre dubbelt. Jag har börjat gilla en kille väldigt mycket, han har jag gillat en bra bit av hösten, och ja, jag har gillat han innan också... men kompisar kommer före killar, enligt mig. (Och mer kommer jag inte gå in på det, eftersom det handlar mer eller mindre om mig och en kompis.) Julavslutningen var bra. Jag var glad och lycklig, det hade hänt en massa sakertidigare den veckan, som hade gjort mig glad.
Jag fick mina betyg, 3MVG, 4 VG och resten G, om jag kommer ihåg rätt. Det hände lite saker när vi hade slutat, som fick mig att bli gladare, men senare på kvällen, började jag fundera jätte mycket över det. (Men idag, 31/12, så blev jag väldigt otroligt glad... för lite saker..... :-D)
Just det, Christmas Carol! Det har varit jätte längesen jag gick på det, den sista gången jag gick på det, då tror jag att jag bodde i Karlstad, sista hösten/vintern vi bodde där. Det var väldigt skojsigt, Tom, Jacob och jag hade jättekul. Och det som gjorde det mer speciellt, var ju att jag inte gått på Christmas Carol på några år. (Vilket är jätte synd.)
Jag har gjort saker som jag inte har vågat göra tidigare.
Den jobbiga perioden började. Jag har även börjat ta mig ur den jobbiga perioden.
Jag har förändrats som människa under 2010, väldigt mycket. Men på ett bra sätt, tycker jag. Jag har satsat lite mer på mig själv, än jag har tidigare.Jag har fått bättre självförtroende, jag har fått självkänsla. Jag har börjat umgås lite mer med killar än med tjejer. Jag har börjat bry mig mer om min omgivning och miljön. Mitt kläd- och musik intresse har blivit ännu större, Min egna stil har utvecklats lite mer.
Jag har vågat tro mer på mig själv. Mitt umgänge har förändrats, men det är fortfarande lika blandat. Jag har tyvärr glidit ifrånnågra underbara människor. Men jag har även "hittat" underbara människor.
Mitt år, 2010, har varit både jätte bra, men även inte så bra. Jag har försökt leva varje sekund, som om det vore den sista. Så nu, säger jag hejdå till 2010 och hej till 2011! //S.♦

RSS 2.0