Mobbning!

Ååååååh, jag blir så arg!
Allt handlar om mobbning. Vilket det finns mycket av nu. Speciellt över nätet, nästan alla pratar där, nästan alla använder det dagligen... men ingen vågar säga det de säger, över nätet, i verkligheten. Varför är det så att vi är så fega? Är det för att vi spenderar mer och mer tid på datorn, och då kommer allt ut där. Samma sak med sms och sånt. Sms, msn, fb, bdb.... jo, det finns mera, men de tror jag är mest använda av oss.
'
Jo, jag har en massa att säga om det pga egna erfarenheter. Värsta tiden i mitt liv hittills, jag blev aggressiv, stängde ut alla, litade på ingen och hade samma mönster hela tiden, va kompisar med de, blev mobbad, blev arg, sa förlåt/förlät de, blev kompisar... så fortsatte det. Men, det värsta av allt var att jag till slut trodde på allt de sa. Att jag såg ut som en gorilla, att jag va tjock och ful, att jag inte va värd ett skit, jag kunde inte använda dit och dat för det såg jättefult ut.
'
Idag, har jag flyttat, jag har blivit mindre aggressiv, jag litar på folk... jag ändrade mönster. Jag har velat göra det i en evighet, ändra mönster... det är inte så lätt som det låter. Jag är fortfarande inte nöjd med mig själv, jag vill ändra saker på mig hela tiden.
'
Det jobbigast är nog att jag fortfarande, varje dag, tänker "kan jag ha på mig detta?", "ser jag bra ut i detta?", "är jag ful, eller blir det ok?"...när jag ska ta på mig kläder/letar efter kläder. Jag byter om flera gånger, bara för att det ska bli bra. Ibland blir jag nöjd, ibland blir jag arg och hatar mig själv, för att jag är så ful, tjock, äcklig, fel former osv... Det är sjukt jobbigt, att inte kunna vara nöjd med sig själv för en sådan hemsk sak som mobbning. Jag har sedan tidig ålder, ca 3-5 år, varit väldigt intresserad av kläder och vad jag har på mig. Jag älskar att välja kläder, mixa & matcha. När jag va liten, sa jag ofta till mina föräldrar "nej, det vill jag inte ha på mig, jag gillar det inte"... Så tillslut tröttnade de på mitt tjat och jag började ta fram egna kläder. Allt förändrades i 1an, då mobbningen började. Jag blev tveksam på vad jag skulle ha på mig, mer och mer osäker på mig själv.
'
Men den stora förändringen kom inte förens något/några år senare. Jag kunde inte ha på mig de flesta av mina kläder pga mobbningen, för jag ville att den skulle sluta. Det var det enda jag ville! Jag gick hem oftare ifrån skolan, då jag sa att jag mådde dåligt, hade ont i huvudet, i magen, kände mig illamående osv... dock var det inte där jag hade ont eller mådde dåligt, inte oftast i alla fall. Det var på insidan och i hjärtat.
'
Efter en tid  kunde jag inte längre tänka före jag gjorde något, jag menar... om de aldrig är nöjda, vad är det för idé att försöka ändra sig hela tiden?
'
När vi skulle börja 4an så splittrades vi, det blev bättre. En del av de som mobbat mig sa t.o.m. "vad fin tröja", även fast jag aldrig trodde på det, efter vad som hänt, kändes det bättre för några sekunder. Jo, det kom alltid några och klaga, men jag hade ju vänt mig, jag trodde att det skulle vara så, att det var normalt...
'
Som ni kanske förståt, sitter mycket av detta fortfarande kvar i mig. Spår som aldrig försvinner. Detta var bara en liten del av allt som hände, mer eller mindre om kläder och vad som hänt med mig. Grejen är... låt en vara sig själv, ni vet inte hur mycket det egentligen skadar en människa, när andra försöker förändra en. En del babblar mycket, en del sjunger, och andra skrattar... so what? Försök istället stötta kompisen, än att dra ner den mer. Lyssna på den, skoja och sjung med, skratt och fnitter gör alla på bättre humör. Nej, du ska aldrig behöva ändra dig för en annan, om du inte vill. Livet är kort, så försök njuta av alla sekunder. You never get another chanse.
'
Sluta klaga på andra! En sak jag hör mycket, är att jag har för livlig fantasi. Man blir förvirrad. En del säger att det är bra med mycket fantasi, andra trycker ner än för det. Ignorera en inte, skäll inte ut en för att man råkat säga fel saker, för alla säger fel saker någon gång.
'
Ingen människa är perfekt, ingen är den andre lik. Den är inte dålig för att den inte är som du, den är unik. Precis som alla andra!
'
Varför jag tog upp detta nu, är för att jag blev så trött på alla som klagar, mobbar osv. Man kan inte bli mer perfekt, än om man är sig själv. Det är perfekt, och det är det man blir förälskad i.
'
Jag har haft tur, och haft kompisar som stöttat mig... men en del försvann och vände ryggen åt mig. Andra finns kvar, en del pratar jag knappt med.
Detta har gjort mig starkare som person. Jag är mer självständig och bryr mig inte längre om vad folk tycker och tänker, nej vänta... jag tar åt mig fortfarande, men inte lika mycket.
'
Jag kommer fortfarande ihåg det, en del saker kommer jag ihåg bättre, andra sämre. Jag åt oftast mycket då, men jag började äta mindre och mindre sen, efter vi hade flyttat, då jag märkte att alla åt så lite. De kanske hade rätt, jag var nog tjock, ful, dålig... Nu, försöker jag äta normalt och bra, ibland funkar det... ibland mår jag bara illa, det finns t.o.m. dagar då jag inte äter mer än kanske någon macka.
Jag känner mig alltid osäker, för om jag berättar allt detta, vem skulle då gilla mig? Jag är bara i vägen hela tiden...
'
Bara av att skriva detta får mig att bli tårögd, när jag tänker tillbaka. Mitt liv jag alltid velat ha då, finns här nu. Toppen vänner, som finns där oavsett vad, inte fejk kompisar som fanns där när jag va ok, eller något annat.  Det går inte att beskriva med ord hur underbara dessa kompisar är. Jag är så sjukt glad och tacksam, för allt. Vad som än händer, om jag är glad eller ledsen, finns ni där. Ni får mina våta kinder att torka, ni får mitt leende att bli större. Mina närmsta vänner, jag fattar inte hur de står ut! Jag älskar de. De förstår mig, kanske inte hela tiden... men de försöker. Det är mer än vad jag någonsin önskat mig. Musiken har även hjälpt mig mycket, så fort jag sätter på någon låt... blir allt bättre, det hemska och onda försvinner. Det är jag också glad för och väldigt tacksam.
Be the person you want to be, not the one others think and want you to be!  //S.♦

Something about the sunshine, baby.

Hejhejhej!
Ska börja säga att jag glömde berätta förut att vi sjöng BÄ BÄ VITA LAMM igår. Ja, alla som va där. Fett awesome!
'
Va ute med Marre igen, förut. Vi tog myyyyyycket kort. Orkar inte lägga in allt just nu.
'
Jag är förvirrad, trodde inte det skulle bli så. But it happend. Det har förändrat... allt.
'
There's something about the sunshine, baby 
I'm seeing you in a whole new light
Out of this world for the first time, baby.
Ohhh it's so right.
'
Bilder från helgen:
Patrik-gitarr, längs till vänster, Lovisa(my little sister.)-sångare, Zac-trummis, Oskar-gitarr och Emil-bas (Stripeout). Och så har vi några huvuden. (min kamera ville inte samarbeta, så kvaliteten blev som den blev. & hade ingen bättre bild på hela bandet samtidigt... if you know what I mean.)
Jag igår, när jag kom hem tror jag. (:
2 armband broder har gjort. Snyggare armband har  jag aldrig haft! :)
'
Kommer mer bilder sen, när min dator orkar (: . Har jag berättat om heffaklump- bilen? Inte? Då ska jag göra det sen. Det är den grymmaste bilen någonsin! //S.♦

MORSDAAAAAAAG!

Grattis till Mamma, och alla  andra mammor!
Hoppas ni får en bra dag, utan att behöva göra så mycket. Bara ta det lugnt, för det behöver alla ibland!
'
Ska snart ut och träffa Marre igen, puss!! //S.♦

Because...

Let them go, when they must leave. 'Cause if it's supposed to be, then they always come back to you. No matter what.
'
Åååh, jag skiner av lycka. Min dag, min vecka, min månad har precis blivit... SKITBRA! Ingen kan förstöra den, inte idag, inte imorgon och absolut inte igår. Inte ens om någon skulle komma och säga "öhj, du är skit ful/tjock"... Nej, jag vet fortfarande inte vad jag ska skriva... och jag som oftast har något att säga/skriva. Det du gjorde, va en överraskning. En bra. Jag har saknat dig, er, oss. HIHIHIIH, så här bra humör har jag inte varit sen... ♥
'
Igår var jag först hos farmor, sen drog jag och mötte Emily. Vi gick till LovisaK, och där va även Stina. Vid kvart/tjugo i 8 gick vi till Row De Dow, där Stripeout hade spelning. Det var ruuligt. HAHAH, man kan inte säga att vi är normala... dansa tryckare till en rock låt. Jag, Lovisa och Stina. Jo, det va kul. Orkar inte skriva allt, för det blir typ 84509275094278505675067 år att läsa sen. Bilder kommer snart. Ska nog kolla på Starstruck först igen :'') PUSS PÅ ER//S.♦

jag har ingen rubrik idag :c

:ccc vårt ljud funkar inte på datan... igen. Och jag förstår inte varför :c tror en sladd är utdragen. :( *buuuhuuuu*
'
Jag har tråkigt. Riktigt tråkigt. Började göra kemin och matten, kemin TROR jag är klar, och matten har jag bara 4tal kvar. Kollade på Starstruck förut, dock va den dubbad på svenska. Inte bra! Men jag älskar filmen, seriöst. Den är helt jkgtrljkhy.
'
Senare ska jag träffa mina veennner. hejdå mina vänner, tiger och puh! //S.♦

Jag träffade....

Ska lägga till att jag träffade LovisaO och Linnéa i onsdags. De blev lite ledsna :c. Idag hade vi halvdag musikal och sen hade vi so, då vi kollade på film i en kvart, sen franska prov. Så jag slutade vid ca 25-20 i 1. Väntade på Marre och sen cyklade vi hem. Då gjorde jag mat och kollade på tv.
'
Då hände något spännande!! :o
Hahaha, jag fick sms av min polare, *DAMDAMDAAA*.....Amanda... :D Så efter en stund mötes vi och drog ner till stan, för hennes mamma och hon skulle äta (: . Sedan åkte vi upp till mig, gick ner till parken, gick upp och gjorde en massa. Jag orkar inte berätta, men kul hade vi :D.
Och Robert fick mat iaf (y), hahhahaha Amanda du fattar! As bra dag, och hon har klippt sig as snyggt!
'
Kanske inte uppdaterar imorgon, får se.
BYEE! PUSSPUSS//S.♦

Me and my guitar ♥

http://kandisnytt.msn.se/index.cfm?objectid=84682
'
Hittade det när jag kollade runt ;-). Men gulligt tycker jag.
'
Anyways,  Me and my guitar- Tom Dice är as bra! Jag diggaren mycket, känns väldigt länge sen jag tog fram en av våra gitarrer och spelade på mitt sätt... fast jag spelade ju "blinka lilla stjärna" för någon dag sedan bara, men gitarren va ostämd(HAHAH, ovanligt?!).
'
Saknar när jag va liten, och hörde att pappa som satt och spelade gitarr och sjöng inne på sitt rum. Då brukade jag springa in till han och lyssna, ibland sjöng jag med :).
Dock gör jag det fortfarande, så ofta jag hör han spela... men den är inte framme så ofta längre. :(
'
Jag gillar verkligen låten. MIHIHIHIHI. Fredag imorgon, prov i franska och halv dag teater + inlämning av SO:n. //S.♦

Jaaa!

YEYY!!!
Enligt http://sixteenfeet.blogg.se (källan från http://kandisnytt.msn.se/index.cfm?objectid=84508&imagenr=5&page=5) kommer Kristen Stewert och Taylor Lautner till Sverige!!! :D
'
Synd bara att Robert inte ska med, för han är upptagen med annat :c. Men min frågor är till er är...
1. Kommer ni åka till Stockholm för att se stjärnorna? Om nej, varför inte?
2. Tycker du att Rob också skulle komma?
3. Längtar ni tills Eclipse kommer ut på bio? (den 30 juni)
'
H3H3H3. Ja, jag ska nog åka dit, den 21 juni... NEJJJ! Dagen syster åker... Så, jag vet inte hur jag gör. Får väll se ;-) //S.♦

:-)

Jag har lagt in några länkningar, fler kommer senare! Så att ni vet och inte blir sura eller något :3.
'
Puss //S. ♦

En mycket glad tjej'

Oj, uppdateringen har varit jätte dålig.
Men idag är det 1 vecka kvar... ca 52 min sen!
'
Sen har jag jobbat med so och måste verkligen plugga inför franska provet på fredag!
Nästa vecka går jag inte en enda hel riktig dag i skolan ;)
måndag: halvdag
tisdag: heldag
onsdag: halvdag&premier
torsdag: 1 musikal på dagen, en på kvällen.
fredag: 1 uppvisning av musikalen!
'
Jo, det är rätt soft. Veckan efter det så ska vi jobba hemma måndag, tisdag ska vi till Valön (OCH min morbror och en av mina mostrar kommer!) onsdag hände något, torsdag städning och fredag...DAM DAM DAA*läskig musik.* HAHA skojar bara ;)
'
Idag va det gäddan festivalen! Trevligt. Vi sjöng ju bäst *host* :) ska försöka för bättra uppdateringen. Men sista veckorna är det alltid mycket jobb.... //en mycket glad S

Grattiis!

Ja, vi har en vinnare. Malin! (Låten va "Eye Of The Tiger")
'
Grattis sötan! :-) Du ska få din överraskning, på tisdag eller onsdag!
'
Idag va jag på Gröna Lund. Regna och blåsta as mycket. ETT TAK ÅKTE AV! :o. Det va ju Childhood- dagen, så det va uppträdanden och drottningen kom och prata. Eric Saade, Erik Grönwall, Markoolio och Linda Benktzing (stavning?) var några av artisterna. Alla var fett bra!
Skriver mer om det snart, kanske imorgon om jag orkar. Vi ska gå 2,5 mil. PUSS OCH HA DET BÄST!//S.♦

Ledtråd!

För er som läste förra inlägget, så vet ni att det pågår en tävling.
Så jag slänger in en ledtråd, tror dock inte det blir några imorgon. För jag åker nog till Stockholm och spenderar dagen där. Tror jag.
'
Handlar om en tiger.
-
Kanske blev för lätt nu... haha. :-) Puss och kram//S.♦

Låt tävling!

Kör en tävling. Den som gissar rätt först vinner en överraskning!
Det går ut på att gissa låten.
Regler:
Jag lägger ut en/ett antal ledtrådar varje dag- försöker i alla fall. Ibland flera i samma inlägg, beroende på hur mycket jag hinner skriva.
Man får gissa flera gånger.
Gissar ingen rätt på en vecka avslöjar jag låten i ett inlägg.
Gissar ingen överhuvudtaget läggs tävlingen ner och jag avslöjar låten, även detta efter en vecka.
Ledtrådarna i början är svårare... sen kommer de lättare. Som i de flesta tävlingar... :)
Gissar 2, eller flera, samma vinner den första.
Man skriver sin gissning som kommentar. Alla kommentarer blir publicerade. (-:
-----------------------
Sen kommer flera regler... senare, kanske :)
Kommer köra den fler gånger, om ni gissar. (:
Blev väldigt mycket glada gubbar här... haha!
Försöker variera så mycket på låtarna som möjligt. Försök inte klaga över låt valet.
'
Okej de första ledtrådarna är:
INTE en JB låt.
Låten finns med på GH- world tour.
Bandet är överlevande personer ;-)
Inte sån musik folk tror jag lyssnar på. Dock gör jag det... i smyg. (Min musik smak är som havet... full med överraskningar)
'
Puss//S.♦

:)

Tja.
Sista saken på tema veckan va skogen. HAHA, hade jätte kul ;-) Innan mötte jag Malin halv åtta vid busshållsplatsen. Efter vi slutat gick jag hem, och sedan hängde jag med mammsi till stan och vi gick först in i en as söt liten affär. Vi kollade runt och köpte italiensk(!!!) glass. Sedan gick vi runt och in i second hand butiken vi har i stan. Efter vi vart där ett tag gick vi till konsum och stor handlade. Vi åkte hem och då hände inte så mycket :).
'
Jag måste snart börja skriva på so:n igen... ska va klart till onsdag. Bokrecensionen ska vara klart och inlämnad på tisdag. TrEvLiGt? HAHAHAHAHHAH. :'') Jag har allmänt tråkigt. Så jag ska nog gå. Och ta fina bilder på en anka. Först måste jag hitta en.... kanske hittar en svan istället. Jag återkommer med svar! Kramiis //S. ♦

13 dagar...

Ja, fyra dagar sen sist. Så dvs söndag eller måndag(beroende på hur man räknar).
Vi har tema vecka, no och matte tema. Idag hade min grupp rökning och matte, men jag var tvungen(13 dagar till PREMIER. och okej...jag ville också) gå under matten, för jag hade teater! Idag testade vi kläder och dansade. Jag och några mer gick bort för att öva på punk-scenen.
Sen drog vi(jag och marre) vid kvart i 3. Cyklade hem, bytte om- det var KOKHETT! Jag ska ha med mig fika imorgon, för vi ska va i skogen. Så då drog jag till aspis och köpte lite =). Sen cykla jag hem och åt. So-arbetet var nästa "station". Och nu tog jag en paus, inte för jag skrivit mycket... och lånade systers dator.
Veckan har varit sisådär, har haft huvudvärk pga solen och en massa mer har hänt.
Men igår va jag med Linnéa, en dam jag inte träffat på lääääääääääänge. Okej, nu ljög jag, träffade ju henne i lördags. Men jag har inte varit med henne på länge. På måndag kanske jag drar till stallet, om jag inte är för trött efter de 2,5 mil vi ska gå/springa.
Mer har nog inte hänt. eller jo, för en minutsen, om 13 dagar är det dags... nu har det(om 13 dagar) redan börjat. Snacka om att jag är NERVÖS! Nu ska jag kila. Puss på er alla stora och små. //S.♦

Learning To Breathe...

Hejsan, har inte uppdaterat på senaste. Bl a pga vårt internett och att jag gjort andra saker ;-)
'
Har kollat på A Walk To Remember igen. Sen har jag innan det kollat på lite mer tv (haha). Nu ska jag gå. Puss//S.♦

Grattis!

Ska gratta mamma! Som fått tillbaka sitt körkort idag. Hon har ju haft en massa sjukdomar, så hon fick inte köra. Men nu får hon köra ibland :) I Love You, Mum! Puss//S.♦

I Hope You Find It!

Jag är avundsjuk på min syster, hon fick ett recept på lov- hur länge hon ville!
Av typ några på sjukhuset :'). Haha, det var sådana som ska roa barnen. Jag vill också ha sånt recept :(. H3h3.
'
Idag så var jag i skolan... som vanligt. Sedan gick jag till Ahlöfs parken (för jag skulle hämta min broder), men nej! Han var inte där. Så jag ringde mamma, och senare visade det sig att vi trodde fel... De var i en annan park... HAH. Men iaf, då gick jag till farmor och där åt jag mat. Sen satt vi och åt glass och pratade om lite allt möjligt.
Dock hann jag inte plugga, men det var rätt skönt ändå.
'
Pappa hämtade mig och vi åkte till stan för att hämta Oliver och mammsen. Oliver hade vart hos frissan, håret blev GRYMT! Träffade två jag känner.. I think (HIHI), nejdå! Två av mina närmaste kompisar, som jag träffat tidigare idag. Men då hade de med sig två till filurer. Sen gick jag, mammis och brodern min in till konsum och jag och orvar fick glass. (IGEN :D:D:D hahah). Dock fick jag ont i magen efter det. :(
'
Sen åkte vi hem, och gjorde lite sen sitter jag här och lyssnar på musik(I hope you find it- Miley Cyrus, från THE LAST SONG), och gör lite grejjs! PUSS ha en bra dag, It can be you're last... //SOFIA♦

Det berör mig, väldigt mycket!

http://lovegivesmehope.com/
'
Underbar sida det med! God bless you all. Tycker det är så gulligt det alla har gjort. //S.♦

http://www.givesmehope.com

http://www.givesmehope.com
'
Gå in där. Inspererande(stavning;s) sida! Verkligen. Jag tipsar om den stort!
Ex från sidan :
'
Today was my cousins Kaylee's fifth birthday, and a little girl with Dwarfism was at her party.

Kaylee came up to me holding her hand and said, "This is my best friend Elena, and she can't grow. She's special, God made her that way."

My baby cousin's blind love for others GMH.
'
There's a really beautiful freshman in our school who a mentally challenged sophomore boy has a huge crush on. She got asked by at least 10 people to the winter formal dance, but she decided to go with the mentally challenged boy. Beautiful girls who are also beautiful inside GMH.
'
Last night for homework, our class was assigned to write a report on our "dream person."

Today in class we were peer editing each others papers. My crush and I always partner up, and so we peer edited each others.

When I looked at his paper, it only had a single word on it:

"You."

'
On Valentines day, I volunteered at a dance for adults with disabilities.

Many couples were there and everyone seemed happy. A slow song came on and a woman nudged her boyfriend and told him that she wanted to dance. He smiled, lifted her out of her wheelchair and held her closely for the entire song, and then another.

Love without barriers, GMH.
'
At my school there's a girl in Special Education who is constantly teased by everyone.

Today, my girlfriend walked up to her, told her she was beautiful, and asked if she'd like to come shopping with her that weekend, which gave that girl the biggest smile we'd ever seen.

Em, I love the way you love everyone. Your LGMH.
'
'
Ni fattar vad jag menar! Tycker den är underbar. Give Me Hope!♥ //S.♦

Morfar, låtsas morfar, julen...

Alla kommer med sina "morfar du betydde så mycket för mig, han visade mig vem jag skulle vara" osv. Sen jag, som aldrig har fått träffa min riktiga morfar- då han dog när mamma var liten- känner: "jaha... om det är ens morfar som ska göra det.. så vet inte jag vem jag är." Allt jag fått höra, är underbara saker om han. Hur mycket han älskade hästar, vad han brukade göra osv.
'
Jag skulle seriöst, göra vad som helst för att få träffa han. För att lära känna han. Jag skulle ge mitt liv åt han! För jag vet hur mycket han betydde för mamma.
'
Jag hade ingen aning, att ens morfar kunde betyda så mycket. Jag önskar att min hade stannat kvar, så jag fått veta hur det var. Lärde halvt känna min låtsas morfar, men julen -03, eller -04. Den julen var en av de värsta. Har vart med om lika hemska. Ibland undrar jag om julen verkligen är värd att fira... jag bryr mig inte om jag får något eller inte. För det jag verkligen vill ha, är nära och kära hos mig... but sometimes, they leave. Själv, tycker jag att det är tanken som räknas.
'
Oj, vad jag har bytt samtalsämne! Från morfar, till låtsas morfar, till julen...Nu ska jag gå.. och lägga mig i soffan och sova/kolla på tv. Det är försent för att vara uppe :3. Hihi. PUSS//Sofia.♦

Hej.

Hej. Tomt. Kommer inte på ett skit. Om jag orkar skriver jag långt inlägg senare. Hejdå//S.♦

YEAH, fem veckor!

YEAH! 5 veckor till skolavslutningen!!!!! JA, känner att jagär värd det. Haha. Lyssnar på låtar från "A Walk To Remember", jag gillar verkligen den filmen & de låtarna. Underbara. Speciellt Switchfoot's låtar. De är riktigt bra :3. Snart börjar THE VAMPIRE DIARIES! JA. Hihi. Nu ska jag traksa vidare!
'
Imorgon är det fredag. En FYI :). puss//S.♦

Bra humör goes Dåligt humör

Hej mina söta vänner!
'
Har varit på otroligt bra humör idag! Tills slutet av skoldagen då jag insåg att jag hade fått flera läxor idag, som är/var till imorgon. PANIK! Men min älskade, snälla mamma lugnade ner mig. Pluggade ca 3-4 timmar i streck, tog en "rast", gick ut och körde lite mot basket korgen, körde mot brodern min när han kom hem. Sen pluggade jag lite och kollade på anna anka.
'
Och nu sitter jag här, i 5 minuter till. Sedan ska jag göra något annat. Puss på er. //S.♦

MALIN, kom igen då!

HJAHHAHAHA. Efter skolan stannade jag kvar en stund, för vi slutade tidigare så hade inte jätte bråttom.  Så jag, Marre, Lovisa och Malin gick ut och gungade. Vi hade..... det går inte att förklara. Men vi gjorde konstiga grejer! Lovisa, Mariam och jag gungade trilling. Och vi kom på att Malin var mamma. Och skulle få ut oss, så vi skrek en massa konstiga saker. Malin var lika konstig ;-)! KRYSTA MALIN! HHAHAHHAHA :'')
'
Sen gick jag vidare till min farmor. Pluggade, åt fika och snackade om allt möjligt. Sen kom pappa och hämta mig. Nu har jag pluggat lite mer och kollar runt lite. Nu måste jag fortsätta plugga, sen ska jag kolla på UGLY BETTY. Men vet inte om jag orkar med det... hahha :) puss//S.♦

NAWWWIII!

Vet ni vad jag gör? Jo, jag sitter och lyssnar på massa musik. Just nu på BÄBÄVITALAMM, bästa låten ever!

Unknown – Bä bä vita lamm ÅHHH UNGEN I BÖRJAN LÅTER BARA SÅ SÖTT! Puss//S.

HEJ!:D

Hej allesammans. Hur mår ni? Själv har jag en anning ont i huvudet :(

Måste göra klart so:n. Sen ska jag plugga lite till, på en massa annat. Urgh, det suger att vara sjuk, föör då måste man komma ikapp! (Var ju sjuk förut, men har blivit bra!)

Så jag var i skolan idag. Först hade vi halvdag teater - har det imorgon också 8)- sen hade vi matte,svenska och teknik.

Var nyss ute och spelade basket med lillebror! Jag vann :)))) *stolt*, vi hade kul iaf, det är ju det som räknas. Går nog ut och kör senare ikväll igen! Puss//S.♦


JAAAAAAAAAAA!

YES! Jag mår faktiskt en hel del bättre nu.
Vill bara springa, har fått min energi tillbaka. Men jag är inte helt bra. Äh! Jag är glad ändå. Hoppas Ni får en bra dag! PUSS//S.♦

God morgon!

Godmorgon!
Klockan ett idag ska jag och familjen till farfar och äta, blir nog det enda jag gör idag. Förutom att ta det lugnt (mår fortfarande inte så jätte bra) och så måste jag plugga.
'
Åh, jag har ingenting att skriva just nu. Men har en känsla av att bilder kommer in senare, lovar dock inget. PUSS PÅ ER SÖTA VÄNNER//S.♦

1a maj...

Det är den första maj, den hederliga skämt dagen(dock tycker jag att 1april är den "riktiga")! Ni vet "maj, maj måne jag kan lura dig till skåne....". Så... har ni lurat någon? Själv har jag inte hunnit, men skulle gärna vilja höra hur ni skojar med era kompisar och er familj.
'
Ska nog sova, eller glo på tv nu. Puss//S♦

Har inte en bra vecka.

Har varit lite off pga att jag var/är sjuk. Vill inte prata om det. För jag kan inte beskriva, det går inte. I alla fall inte så att någon förstår. Vill försvinna, någonstans där jag... who knows?
'
Anyways, hade ni en bra valborg?
Själv hade jag en usel. Satt hemma själv, kollade på tv. När jag skulle beställa pizza-syrran försökte innan, ingen som svara, så var varenda pizzeria stängd. Dock orkade jag inte göra iordning något själv. Latmask varning, fast... jag var inte så hungrig ändå.
-
Jag är sur, vi skulle åkt och shoppat idag. Men eftersom jag inte mår bra, så valde jag att jag ska stanna hemma. Inte något jag vill, för jag behöver saker, har dock ingen lust att shoppa -för jag mår så skit.
Får väll spendera ännu en dag hemma... och det är inget på tv & inga roliga inne på msn eller liknande. Kul? N-E-J. //S♦

RSS 2.0