Tävling?

Jag vågar, jag vill bara inte förstöra vår vänskap, för något som inte ens kommer att hända.
Jag har ingen rätt egentligen, jag bara tycker det är svårt när, ja...
'
Danne, Benjamin och Dennis är coola (och väldigt snälla)! Satt vid mig hela håltimmen och snackade, lyssnade på musik och en massa annat. Det var väldigt trevligt.
'
På hemkunskapen gjorde vi piroger, och vår lärare undrade vad Dennis och jag hade gjort med våra, för de var så stora (och hade "topping"), "jadå.... det är hemlig ingrediens!" svarade jag då väldigt stolt.... haha :-D
'
TEATER SNART!!!! Längtar till att träffa alla (har inte träffat de på en hel vecka....!). Vi har ju alltid så kul :3 och idag får vi manuuuss!!!
Kanske borde köra en tävling, om vilken pjäs vi ska köra nu... yes/no?

You rock my world

Oj oj oj! Det var länge sen jag skrev något här...
'
Jag har hunnit fylla år (vilket jag gjorde i tisdags) och då fick jag massor av presenter! Jag är väldigt glad för alla presenterna. Min klass sjöng för mig, och var väldigt gullig mot mig :3 - jag älskar klassen, 8c! Alla var verkligen jätte snälla och gulliga! Fick många grattis kramar och många grattis hyllningar! Tack till alla som gjorde dagen speciell!
'
Idag var jag hemma från skolan, mår jätte dåligt och har jätte ont. Blö...
'
Jo, vi har också hunnit börja med en ny teater! Info om den får ni lite senare ;) ...//S.♦

Premiären

Jag är så trött!
Premiären igår gick jättebra. Och alla som kan komma på söndag (21/11, 12.00 på Haga teatern i Köping) så tycker jag och alla som har sett teatern att ni borde komma. Den är så stark, och har ett väldigt viktigt budskap. Väldigt starkt känslomässigt, så många känslor. Så jag tycker ni borde komma om ni kan.
Alla jag har pratat med som har sett den tycker den är jättebra.
'
Nu börjar vi snart//S.♦

Fiona är här

Tar hand om Fiona hela dagen. Trevligt.
Just nu ligger hon och vilar på "Fionas filt".
Nu kom hon till mig :)
'
Igår bowlade min familj och jag. Mitt lag vann :D (Betty, Oliver, Marre och jag).
'
Fredags sov jag ju över hos Marre, det var kul... haha. I lördags gjorde vi lite olika.... haha :) //S.♦

Grattis Ida! BILDER

Jag ska börja med att säga grattis till min kusin, som fyller hela tolv år idag!
Grattis gumman, jag älskar dig så mycket! ♥
'
Haha, ni kanske inte förstod vilka bilder som skulle komma senare, men det var de från håltimmen, och antagligen de vi tar nu (fast de kommer senare).

Mina nya leggings, coola eller hur?
Jag, Dennis, Emmas midja/arm och Mathilda.
Mariam, Mathilda, jag, Emelie, Emma.
Mathilda och jag.
Mathilda och jag.
Mathilda, jag, Marre, Emma och så ser man lite av Emelie.
'
Hihihihi, sen gjorde vi en film, men den orkar jag inte lägga upp nu.
Åt kebabpizza för en stund sen... HHIHIHIHI puss//S.♦

Bilder kommer sen

Ojsan, hej! Jag har inte orkat och hunnit blogga.
'
I måndags hade vi genrep... gick sådär.
I tisdags pluggade jag, och målade till bilden.
I onsdags skulle jag vara med Linnéa, men jag var tvungen att plugga, men jag behövde en vinterjacka så jag och mamma åkte till tuna park och shoppa. Vi hittade ingen jacka då.... men jag fick en ny mobil :-)
'
I går hämtade mamma mig från skolan och vi åkte till Västerås för att leta vinterjacka och gå runt. Jag hittade en jacka och ett par leggings som är jätte coola, kan visa bild på de senare. För de är seriös jätte coola. Testade en nyårsklänning, men den passade inget vidare på mig.
'
Idag har det inte hänt så mycket, okej det har det visst. Jag vaknade och kände att jag ville platta håret. Så jag duschade (som jag skulle gjort annars också), gjorde mig i ordning och så. Sen ringde jag Marre och vi åkte till skolan. Började med mentorstid, matte, engelska med läxförhör, svenska där vi övade till provet och snart har vi biologi.
'
Ikväll sover jag hos Marre och i morgon ska Marre jag + min familj bowla :3 HIHI //S.♦

Kissing your sweet lips goodbye.

Fiona och farfar svängde förbi oss vid 11-tiden, och undrade om jag ville gå med på en promenad. Så då gick vi iväg mot skogen, den som ligger nära mig.
Fiona skulle busa och skoja hela tiden. Haha, söt hund! Hon är som ett litet barn som ska ha allting med en gång, speciellt det som rör sig! :3
Sen har jag inte gjort något mer speciellt idag. Bara tagit det lugnt - dock är jag inte ett stort fan av det...haha.
'
Det är 18 dagar kvar till min födelsedag! Arton dagar kvar tills jag blir "fjortis"... haha, ett år äldre, ett år smartare, ett år med mer livserfarenhet.. //S.♦

And I don't know, how to be fine, when I'm not.

Har varit vaken i några timmar nu, men jag är rätt morgonpigg av mig :)
Sitter och lyssnar på musik, "Just so you know" med Jesse McCartney (där med rubriken), och kollar runt lite.
'
Igår var rolig. Först träffade jag Marre, sen gick vi ner till stan. Vid typ tio över ett träffade vi Martina gående ensam  och sen kom Karl. Vi fyra gick runt och sen gick vi till kebabhuset, för Karl skulle äta. Efter ett tag såg vi Bruno och Kevin utanför kebabhuset. Efter ett tag gick de tillbaka och va med oss. Vi gick till bergmansparken och gungade kompisgunga :D. Haha, har man barnasinnet kvar, så har man. Och jag skulle inte vilja ha det på något annat vis!
'
Vi gick mot stan igen, och då kom Martinas kompisar. Vi gick runt och killarna(Bruno, Karl och Kevin) drog någonstans. Så vi andra gick till Ahlöfsparken. Efter ett tag gick Marre och jag till konsum, för vi frös. Sen gick vi till Marre.
'
Det var en förkortning på igår, kanske ni förstod :) puss//S.♦

Ohyeah, that's just the way I roll.

Gjthklhjslehjle.
Mamma gick inte med på mitt förslag.... blö. Ledsen Sofia! Jag som tyckte det var bra förslag... och trodde VERKLIGEN att hon skulle gå med på det. Men icke sa nicke!
"Då låter du h*n vinna! Det ska h*n inte få."  *suck*, ska jag vara ärlig så orkar jag inte "tävla" om MITT liv, jag menar, det är ju ändå mitt, så jag borde väll vinna, right?
Ursäkta, men jag blir bara så.. besviken, sårad, ledsen på/av h*n.
'
Aja, imorgon ska jag va med Marre, Karl och kanske Dennis. Ska bli roligt :3
På fredag har vi typ en sova över grej med teatern, vilket kommer bli fett najs.
På lördag när jag har kommit hem från teatern, ska jag till Marre och där sover jag sista natten på höstlovet.
'
Jo, jag har en känsla över att jag kommer vara väldigt trött på måndag. Haha, aja, man lever bara en gång och då tycker jag att man ska leva fullt ut! //S.♦

LiNnÉa!

Läste igenom en lista Linnéa hade svarat på... det jag fastnade mest på var lite av svaret på "vilka umgås du med" då jag stod med, och efter mig stod det (ibland). VILKET ÄR HEMSKT! Att vi inte träffas så ofta, menar jag då.
'
Förra året träffades vi nästan varje dag, och nu typ en gång i månaden. Hemmmskkt! Det är helt sjukt så det kan förändras på ett år. GUMMAN JAG SAKNAR DIG! Vi MÅSTE börja träffas mer. Vi är allt dåliga på att träffas, det måste vi bli bättre på! PUSS PÅ DIG!
'
Idag har jag varit med Marre. Vi gjorde typ ingenting. Sen åt vi glass. Gjorde ingenting igen. Sen hämta vi Oliver.
Sen satt vi vid datan... och gjorde ingenting.
HAHA! Bra beskrivning på dagen... eller? Nejdå, vi prata... andades... och Marre lekte med mitt fågelgosegjur. //S.♦

Nick Jonas (söta) försök på en back-flipp & kipp up...

'
Kanske inte syns så bra, men Nick typ ramlar. Stackars pojk, men bra att han skiter i det just då och fortsätter. :)
'
Från hans twitter:
"Great show... even though I had an epic fail during the flips with Joe. Can't wait to see that on YouTube.... Not."
Hihi, he is so cute! JAG VILL SE DE IRL!!!
De är helt awesome, klart mina idoler och mitt favorit band (vem kunde ana det? :) haha, nejnej jag har absolut inte pratat om de 590259430580946895746894 x 1009403940258457 gånger...) och har varit sen... 2007, oj tre år sen jag började lyssna på de. Kärlek till killarna (i JB)! De är så sjukt underbara. //S.♦

Någon mer än jag som tycker året har gått fort?

Idag är det första november, helt otroligt hur snabbt året har gått.
I januari började jag andra terminen på sjuan, januari blev februari... När det blev sportlov i februari, det var då allt började rusa iväg. Sportlov blev snart påsklov, som sedan blev alla smålov.
Innan jag visste ordet av det, så blev det skolavslutning och första året med den nya super goa klassen var tyvärr slut.
'
Sommarlovet bara sprang iväg, nåja, i början kändes det hur långt som helst (vilket är ovanligt). Fast mamma tror det var för att vi alltid brukar åka bort i början av sommaren, så i år när vi var hemma, blev det långt. Sen så träffade jag mina kompisar, badade, och hade kul, vi åkte till Irland, min gudmor och hennes son var här och hälsade på, hängde på stan när det var medeltidsdagarna (och massvis med mer gånger)... ja, jag hann med ganska mycket. Men när det var bara någon dag kvar på lovet, kändes det som om jag inte hade hunnit med något.
'
18/8 började skolan igen, andra året på högstadiet. Första gången vi får "riktiga" betyg, lite nervöst inför det. Men annars var det roligt att träffa alla igen. Jag var inte ett dugg orolig för att det skulle bli ett tråkigt/uselt år i skolan, för i 8c har vi aldrig tråkigt. :-)
Aja, september började smyga sig fram och hösten likaså. I oktober hade alla löv fallit av träden, gräset hade mörknat och det blev kallare och kallare ju längre in i månaden man kom.
'
Nu, 1/11, kan jag knappt tro att året snart är slut. Känns som om det var nyss som Marre och jag satt i hennes vardagsrum och pratade om allt, och kunde inte riktigt tänka på att det var 2010, det var ju bara någon timme innan det som 2009 hade lidit mot sitt slut. Som varje nyår, råkar man säga året innan, som en gammal vana.
'
Tiden rinner bara iväg, hela tiden, och det finns inget vi kan göra för att stoppa den. Och vid denna underbara högtid som snart är här (54 dagar, tror jag Lovisa sa), så går den bara ännu fortare.
Idag är det även 22 dagar kvar tills jag fyller år, jag har snart levt i hela 14 år.
Lite bilder från året, fick datorn i september, så jag har bara bilder från det som fanns tidigare på bloggen och de bilder jag tagit sen dess (mest med webbkameran), så de blev de här:
'
mer bilder kanske kommer senare. Oj, nu har jag skrivit på det här inlägget i typ 1 timme om inte mer! Haha //S.♦

RSS 2.0