TRAIIIIN!

Train – Shake Up Christmas
Underbar låt!
Nu ska jag gå och äta, den sista måltiden på 2010, med min familj.
Året har gått så fort, läskigt fort... //S.♦

Drops of Jupiter in her hair.

Jag tänkte börja detta inlägg med att skriva att jag saknar en massa filurer.
Linnéa och Mariam, två av mina närmaste vänner, är 2 av alla de jag saknar.
Jag har inte träffat Linnéa på hur-länge-som-helst. Vi måste träffas när jag kommer hem gumman, för jag saknar dig alldeles för mycket! Vi måste bli bättre på att träffas hörre dudu! Vi var bra på det förut... vi får bli bättre på det igen :)
Mariam, min bästaste vän i hela universum. Den bästa människan man kan tänka sig, bryr sig om alla. Helt underbar är kvinnan. Och vi, eller iaf jag, har jämt svårt när vi inte har träffats på en längre period. Så det ska bli skönt att träffa henne och Martina på söndag. (Martina saknar jag också väldigt mycket....)
'
Idag ska vi packa, börja städa, kanske åka lite längdskidor och bara umgås med familjen. Najs. Sen vid tolv i natt så blir det ju firande :-) NYÅR! (Och jag gjorde ett tidsinställt inlägg innan jag åkte, så det kommer upp då.)  //S.♦

Victoria's secret...

är ikväll!
Ja, jag kommer kolla. Jag gillar verkligen modevisningar.
Jag vill stå på en Catwalk när jag blir äldre. Jag vill gå för en av de stora klädmärkena. Och min dröm, sen väldigt länge tillbaka är att gå på "Victoria's secret".
Vad skulle ni vilja göra jätte mycket?
'

Från 2005, om det står rätt på Tv3's hemsida. //S.♦


One minute and the earth begins to shake.

Jag kollar på lite kläder, en del som jag funderar på att köpa. Och inte då från de vanliga klädbutikerna här i Sverige, som alla har köpt ifrån. Utan klädbutiker som kommer från andra länder. Jag har sett en del som jag verkligen gillar. Så jag ska fundera lite till om det blir att köpa eller inte.
'
Sitter och lyssnar på Jonas Brothers. En låt som Marre och jag lyssnade på väldigt mycket för något år sen. "6 minutes". Den är fin, väldigt fin.
'
Det kommer nog massor med bilder när jag kommer hem. //S.♦

Några av julklapparna jag fick

Presenten från min bror:
'
Det är två hjärtan. Visst är det gulligt?! Hur söt bror får man ha? :)
'
'
Tuggummi som låg i julstrumpan på julaftonsmorgonen. Från "Tomten". :)
'
Boken från syster! The Last Song, har velat läsa den jätte länge nu. Så den är med till Tännäs.
'
Det var en del av julklapparna jag fick! //S.♦

TÄNNÄS!

Ja, så nu är vi i Tännäs, eller ja, vi har varit här ett tag.
Jag sitter i receptionen, det finns ingen annan här än jag...
'
Ska väll snart gå tillbaka till stugan. Nä... Nu ska jag gå tillbaka till stugan. //S.♦

JULAFTON!

HEJ!
Jag är en mycket glad tjej.
Kamera, modellfotografering, retrovykort (till mitt rum - "The wall of fame"), "Eclipse" spel, "The last song" boken på engelska, tofflor, godis, strumpor, kläder, pengar, pyssel från brodern och en massa mer.
Det kallar Jag väldigt bra julklappar! Tack för allting!
'
Min förra kamera gick ju sönder för ett tag sen, så jag har fått stå ut. Trodde verkligen inte att jag skulle få en kamera i julklapp av mamma och pappa. Men det fick jag! Det är helt otroligt. Jag blev jätte glad. Tack så jätte mycket.
'
Jag älskar allt jag fick i julklapp. Tack för vad jag fick. Jag är jätteglad :)
Jag åker bort i morgon, får se om jag hittar något internet där borta. Kommer tillbaka den första. Och den femte kommer Marie hit från Karlstad. :-D
'
Vad fick ni i julklapp? :)
GOD JUL ALLIHOP!
(Bild tagen från google)

JULLOV!

Julavslutningen var grym.
Fia och Elin sjöng jättebra!
Lärarnas paradier var roliga.
Killen i årskurs 5 eller 6 spelade väldigt bra på pianot.
Och en massa mer, som var så Enormt duktiga.
(Applåder till er, tusen gånger om)
'
Väl tillbaka i skolan, åt vi och sedan gick vi till klassrummet. Vi dansade, sjöng, lyssnade på julmusik, pratade, tog kort, skojade och hade det väldigt trevligt. Halv ett skulle vi börja kolla på filmen. Men den funkade inte, vi testade flera gånger. Jarmo var uppe i lärarrummet, så en annan lärare fick hjälpa till. Men det funkade inte då heller, så han satte i en annan film i datorn. Men vi orkade inte kolla på film, så vi typ gjorde samma saker som förut. Det var väldigt mysigt!
'
Efter ett tag kom Jarmo och gav oss våra betyg. Jag är faktiskt ganska nöjd med mina betyg.
'
Dock ångrar jag att jag inte vågade... jag menar, det..... blö. Pratade Han med mig, eller med någon annan när Han sa sådär? Jag vet faktiskt inte.
Vet Han eller Hans kompisar, eller skojade bara Hans kompis?
AJA, det är jullov nu. Skönt ska det bli. Dock var det -27° idag i Tännäs......//S.♦

Dan´ före dan´ före dan´ före doppardan´.

Idag kollade min grupp (och grupp 4) först på film, sedan åt vi och efter det bar det av till badet. Badade från 12 till 14. Men det var kul. Det hände en massa saker, jag var med olika människor mer eller mindre hela tiden.
Sofia, Denice, Therese och jag ville gärna ha den blåa gubben (en madrass sak) men killarna försökte ta den :c så vi kastade den till varandra, de tog den, kastade den till varandra och sedan fick vi tillbaka den. :D Sen tog de han igen efter ett tag... men jag fick tillbaka han! :-D
'
Efter badet åkte mamma och jag för att shoppa på Tuna Park. Mycket trevligt! Jag var inte på shoppinghumör idag, men jag fick med mig julklappar till systrarna, skor (dock betala mamma de) och 3 par tröjer till mig själv - eftersom jag fyllde år för en månad sen på torsdag, så tänkte jag att jag kunde köpa julklappar åt mig själv också, med mina födelsedagspengar.
'
Varit en bra dag. :) HIHI! I morgon har vi julavslutning! :D Hör av mig när jag kommer hem//S.♦

Sista dagarna innan jullov.

Idag var det julpyssel! Mycket trevligt, har väldigt trevliga filurer i min grupp.
Från min klass är det, Besjan, Casper, Kristin, Denice och mig själv (förstås... efter som det var ifrån den gruppen jag är med i...)
I gruppen är även Kevin med i. Haha, han, Casper och jag hade väldigt kul på träslöjden. (Och även hela dagen.) Det gick inte alltid så bra, men det var väldigt kul.
Jag FICK skriva på deras armar, så jag skrev saker som "Sofia was here", "puss", "♥" och så vidare... hihi så busigt av mig.
'
Vi har även gått tipspr omenad, bakat kola och julpysslat. I morgon ska vi bara kolla på film på förmiddagen (med julpyssels gruppen) och sedan ska hela C - arbetslaget bada på badet på eftermiddagen. Efter det ska jag åka och shoppa med mamma.
'
På onsdag får vi jullov! Mycket trevligt. På fredag är det julafton och på juldagen åker jag bort och kommer hem 1 januari. Troligtvis blir det ingen bloggning mellan de dagarna, eftersom vi åker till tännäs (det ligger typ vid Norge) för att åka skidor och jag tror inte att jag kommer ha tillgång till internet där...//S.♦

Joy, to the world.

Kom nyss hem från Örebro.
Det var väldigt kul. Tom, Jacob och jag hade jättekul. HAHA, det var inte lite vi skratta :3
'
De skrämde mig oerhört mycket......... men jag hämnades lite också.....
Och sen var vi med på några lekar. Sen gick vi runt, pratade, skrattade och hade kul.
Efter ett tag när de hade dragit hem, kom jultomten och gav mig en halsduk :-D (Tack).
'
Kollar på Grinchen (jag som var så rädd för han när jag var liten). Lägger nog in några bilder och berättar lite mer noggrannare om Christmas Carol senare. //S.♦

Örebro om en stund!

Åker snart i väg till Örebro för att det är Christmas Carol! (Engelsk/Amerikansk, osv, julfest)
YEEY! Och jultomten kommer om Alla barn är snälla. :-D
'
Jag vet inte om det kommer in bilder senare, men det kan hända. //S.♦

Don't go. Please, stay here with me.

Nyår är snart här.
Är det bara jag eller har det här året gått väldigt fort?
Jag kanske lägger upp en sammanfattning om varje månad detta år. Men jag får se om jag orkar.
'
Om en vecka är det jul, om en vecka och en dag åker vi bort. I morgon är det engelsk julfest. På söndag tar vi upp julgranen, i vanliga fall sätter vi upp den dagen innan julafton, men eftersom vi åker bort dagen efter julafton... på måndag är det julpyssel i skolan. På tisdag har vi julpyssel på förmiddagen och på eftermiddagen har vi i arbetslag C (7-9) bad. Och på onsdag slutar vi!
'
Lyssnar på en vädigt fin låt, tänker, kollar lite halvt på "Elf" och vill bara att det ska bli lov.
'
Den väldigt fina låten jag skrev om nyss. Jag tycker den är jätte fin. När jag kollade igenom min gamla blogg, hittade jag den. Fäller en tår. Den är så vacker, och jag som har väldigt svårt att gråta till musik. Musik som jämt gör mig gladare, får mig att må bättre. Den är bara så stark, för mig är det väll mera personligt....//S.♦

have a nice day.

Efter skolan idag så gick jag hem till Sofia Nordin! Väldigt snäll tjej det där. :-)
Vi spelade tv-spel, pratade, var på datorn och så. Väldigt kul :D
'
Nu sitter jag och kör kort med världens bästa kille, min bror Oliver! :)  (Som förövrigt sjöng SOLO igår på deras lucia tåg i medborgarhuset. Väldigt bra gjort! Och han är BARA 8 år! :D) Jag är väldigt stolt över min bror, det kommer jag vara oavsett vad. Jag älskar han! //S.♦

Luciiiia!

Lucia tåget måste ha varit ett av de värsta på väldigt länge!
Det var minst 15 st som svimmade/fick ingen luft. Där jag var en av de.
'
Vi hade fyra uppträdanden, jag vingla lite i första, tror jag, och sedan i alla de 3 sista, där jag inte fick någon luft i sista framträdandet. Som tur var, hade jag underbara människor runt mig, som hjälpte mig. Höll på att ramla på killarna bakom mig väldigt många gånger, men de var inga randoms som tur var.
Tack för att ni hjälpte mig! Och tack för att ni frågade hur jag mådde :3
'
Är skit trött just nu, och har väldigt ont i huvudet. Men jag ska inte stanna hemma för det inte! Snart är det teater, sista innan jul! Och vi ska kolla på "Alice i underlandet" (den gamla versionen), jag gillar verkligen den filmen.
'
Efter skolan (där jag slutade 11), följde Kristin, Marre och Dennis med mig hem. Sen kom Emelie och lite senare kom Lovisa. :) Trevliga människor det där.
Hoppas alla har haft en trevlig Lucia! Och att alla Lucia tåg vart mer lyckade än våra. För övrigt så älskar jag Lucia! Det är så mysigt. //S.♦

Jag saknar dig, jag saknar dig, mer än jag vill tro.

Hade oförberett matte prov idag. Gick väll sisådär. Fick reda på att jag fick MVG på mitt engelska prov. Och sen så hände väll lite mer under dagen.... en del saker, som gjorde mig glad. Andra saker som gjorde mig arg och besviken.
Den verkar i alla fall som att jag inte kommer få några IG till julen (har fått reda på en massa mer betyg också). Det gör mig glad :-D .
'
Jag ligger bara här i soffan, och tar det lugnt. Skriver med några människor, dricker vatten och lyssnar på musik.
Kom ihåg ett minne i morse, från ingenstans. Det var från när jag var.... 6 år? 7 år? någonting sådant. Jag hade bakat med en kompis till familjen. Hon har/hade trummor, det var en av anledningarna till att jag älskade vara där.
Så när brödet var inne i ugnen, frågade jag om jag fick spela på trummorna, och det fick jag. Jag satt där, och var lycklig. Musiken har alltid stått nära mig, musiken har alltid varit en del av vem jag är.
'
Nu fick ni veta lite mer om mig... //S.♦

Barney, The greatest of them all♥

♥                                                   ♥
Barney.
När jag var liten och var ledsen, om någon satte på Barney video, blev jag alltid glad.
Han är jätte cool. Världens bästa barnprogram :-D .
"I love you, you love me
We're a happy family
With a great big hug and a kiss
From me to you
Won't you say
You love me to
I love you, you love me
We're best friends
Like friends should be
With a great big hug and a kiss
From me to you
Won't you say
You love me to"  //S.♦

I detta mörker, lyser Ni upp mina dagar.

Du kommer upp hela tiden. Hur jag än försöker. Jag vill inte.... eller jo, på något sätt vill jag tänka på Dig. Det är bara lite jobbigt ibland, när fel tankar kommer upp. Men å andra sidan, så känns det oftast ganska säkert att tänka på Dig, känner mig på något sätt ganska tryggt. När inte fel tankar kommer upp om Dig, mår jag ganska bra av det. Jag blir oftast väldigt glad bara tanken på Dig.
När Vi pratar, blir jag glad. När Du frågar mig saker, blir jag glad.
Men....
'
Vi i skolkören skulle träffas i kyrkan halv åtta, på morgonen. (På måndag ska vi träffas halv SJU!) Vi gick igenom allt, sen lussade vi för de som jobbar i kyrkan :) . Trevligt trevligt. Efter det fick vi fika. Emelie, Lovisa, Marre och jag hade väldigt kul.
'
Vi gick sedan tillbaka till skolan, där vi efter lämnat allt, hade biologi/kemi. Först gjorde vi kemiförhör, sen disikera vi/Marcus en tjur/kor njure. Jag vågade känna på njuren den här gången också :D . Vi hade sedan en lång håltimme, där jag började skissa Barney - en amerikansk figur (min stora kärlek). Sedan åt vi, och på engelskan började vi kolla på film. Matten gick väll helt okej, och slöjden gick ganska bra.
'
Träffade Linnéa efter skolan. Behövdes verkligen. Har saknat lilla filuren! Vi prata, gick runt, var hemma hos mig, tog kort och en massa sånt. //S.♦

Tell ME SOMETHING

Jag rörde i ett RIKTIGT hjärta tidigare idag, på biologi lektionen... (och förut rörde jag en får njure!) känner mig ganska cool nu. :3 //S.♦

One day at a time / You just don't know it

And I die, one day at a time.
'Cause I just can't seem to get you off my mind.
No matter how I try.
Try to kill the time.
Well I think that I'm just going crazy.
One day at a time.
'
You just don't know it.
It's getting hard to say hello.
You just don't know it.
I'm on the edge of crossing the line.
I don't wanna blow it and show it.
Before you know you're mine.
You just don't know it.
'
Väldigt fina låtar, enligt mig. Lägger nog in mer låtar ikväll, annars gör jag det imorgon! :-D //S.♦

innan engelskan

Dansa loss nyss i korridoren, vilket var väldigt kul. :-)
Skämde jag ut mig? Nej, det tycker jag inte att jag gjorde, jag tyckte bara att det var kul.
Man skämmer inte ut sig, om man själv inte tycker att man har skämt ut sig.
'
Puss//S.♦

RSS 2.0