hejjj:D

Är ensam hemma med broder min. Vi har kört mariokart, och nu tittar han på tv. Strax kommer kusinerna och vi får väll se vad vi hittar på. Det var tänkt att vi skulle till badet(igen), men det skulle regna idag...

Min äldsta (hel) kusin ska sova här, och broder sover nere hos farmor med minsta (hel, och annars också) kusin.
Nu ska jag gå, tror de har kommit. PUSS //S.♦


Vad får dig att må bra? :-)

Jag vet inte hur mycket jag kommer blogga under den närmsta tiden fram över, finns en rad olika andledningar.
1. mina kusiner är här i den lilla staden, och jag  vill gärna spendera tid med de.
2. jag saknar min syster vääääääääldigt mycket.
3. mår inte så bra, har hänt en massa skit och jag är trött på det hela, irriterad och ja.. ni fattar.
Osv.
Så vi får väll se, om det blir supermycket bloggning, eller jätte liiiiiiiiiiite bloggning. Beror väll på hur allt utspelar sig.

Ibland känns det som om man lever i en film, först är det jättebra som det där aldra romantiska/roligaste/häftigaste i filmen. Sen poff, så blir det skit, som i det mest sorligaste/tråkigaste/ocoolaste i en film. Man vet aldrig vad som händer sen, man kanske blir överkörd, eller får en kille/tjej, eller får det dära drömjobbet, eller får det man önskar mest/minst. Något som gör en lycklig eller ledsen, kan bara komma en dag... lev livet, varje år, månad, vecka och dag, varje timme, minut, sekund och hundradel.

För vet du vad? Det är de där små detaljerna som i slutändan gills. Att komma till målet är inte det viktigaste, det är den långa vägen dit som är speciell, som det händer grejer på. Så ta vara på allt, och all tid du har. För det är jättemånga som inte får den tiden, där tiden runnit ut.

Jag vill hjälpa till att få det bättre, kanske ge en slant till fattigdom/forskning, kanske vara extra snäll, ni fattar. För det är det som får mig att må bra. Att kunna hjälpa andra, på vilket sätt som helst.

Vad får DIG att må bra? (: Puss//S.♦


Nästa... kvarnsjön!

Åker till kvarnsjön nu med Linnéa och Lovisa! Hörs när jag är tillbaka,(annars finns jag på mobilen) puss//S.♦

Busted for ever!

Nu sitter jag och lyssnar på Busted, jag saknar de :c. Jag önska att de återförenas. Kommer ihåg när min syrra hade rumet fullt med Busted afficher, och jag önska att jag också hade det. Hon pratade jätteofta om bandet, jag kunde inget annat än att se upp till henne för allt hon visste. Jag ville också kunna så mycket om de! Det är minnen...

Air Hostess



Year 3000



Loser Kid



Thunderbirds are go




Jag älskar bilderna, de är så söta! :-)

Busted, we all miss you! Jag älskar det här bandet, det var so awesome! Dock har 1 solokariär, och 2 av de är med i andra band(sist jag hörde något om de), äh, de kan ju dissa de andra och återförenas. Det skulle vara perfekt! Busted in my heart♥

Några mer som kommer ihåg bandet? Dock var det väldigt få här i Sverige som hade hört talas om de, i alla fall innan de splitrades. //S.♦

12.07

Måste påpeka att jag är uttråkad, ingen har uppdaterat sin blogg (mina vänners bloggar, som är de enda jag läser). Det är inget på tv. Inget roligt här hemma och jag vill bara springa runt... 

Senare ska jag träffa Linnéa, antagligen ska vi dryga i stan och blåsa såpbubblor. Får väll se om vi hittar på något mer. Imorgon ska Linnéa, Lovisa K och jag iväg och bada i kvarnsjön. På onsdag kommer mina kusiner till denna lilla stad.

Igår va jag med Marre (känns som om vi säger "det är sista gången" väldigt mycket!). Det var trevligt, vi fikade och dansade. Lol! Haha. Kommer snart ett inlägg om Busteeeeed - för att jag saknar de :c //S.♦

Oh yes! Can you guess?

Gissa vart jag är den 22/7 - 2/8! (Nästan helt säkert.)
Det ska bli sååååååååååååååååååååååååååå kul och najsigt!
'
Ledtrådar: Ligger nära mitt hemland, tror killen som dör i PS. I love you kommer därifrån, väldigt vackert land, en nära släkting bor där nu.
Oj, nu blev det kanske väldigt lätt o,O
'
Google bild, från det landet! Puss//S.♦

When you see my face....



Gives you hell - The all american rejects

Eheheheh, nej detta är inte till någon eller så, hittade låten och tyckte den var bra :-) //S.♦

Ännu en dag har "börjat".

Jag har börjat sova jätte länge på morgonarna! Det är helt otroligt. Jag är ju den som vaknar vid 7 , 8 - tiden och har oftast otroligt mycket energi redan då, men nu sover jag till 10-11 och är lite sliten då...

Aja, nu är min energi tillbaka och har lust att dansa som en galning. Båda systrarna är borta, broder sov borta, förstår ni hur tyst det är? Bara Jonas Brothers och mina tankar som jag hör, och lite prat från mamma, pappa och tv:n som hörs i bakrunden. Känns konstigt... vi som brukar ha fullt hus, med massa galna ungar som springer in och ut. 

Time for me to fly♥        Puss//S.♦

Du vet att du betyder så himla mycket för mig...

Förlåt om jag verkade lite arg eller något i förra inlägget, det var inte meningen. Blev bara irriterad för att personen som kommentera fick det att verka som om den vet allt om mig. I alla fall fick personen mig att tro det. Hur som helst, så tycker jag det är sjukt irriterande när folk tror att de vet allt om en, men de inte vet ett skit. Och den var anonym, vilket gör det hela ännu värre eftersom jag är sjukt nyfiken av mig, vilket inte var meningen att ta ut på den som kommentera. Men jag menar, jag känner ingen stockholmare, så hur ska den kunna veta något om mig?! Ja, det va en från stockholm - sökte upp det.
'
Lyssnar på musik(just nu en väldigt gammal låt, "HIMLEN LYSSER LILA GUL!", dock är det nu fel färger...) och tänker, funderar på om jag ska skriva lite eller läsa, eller om jag ska köra ännu mera MARIOKART. Det är tufft beslut, men jag tror jag kör MARIOKART en stund... sen får jag ta det svåra beslutet om jag ska läsa, skriva eller kolla på tv. Nu är det ny låt, förövrigt. Ifall ni ville veta ;-) BTW: jag älskar låten "min största första kärlek" - där ifrån har jag fått rubriken! Puss//S.♦

Usch -.-'

En, om 24/6 - för Johannas skull! :-D♥:
Haha men ge dig, hur många bollar du än skjuter på Patriks röv så kommer han aldrig välja dig före sin nuvarande tjej :)
ÖH?
1. Jag bryr mig... verkligen! För jag menar det var ju verkligen meningen. Jaja, klart! Jag har det som hobby att skjuta killar på arslet med bollar.... Har inte du det? ;-)
2. Mooooget att kommentera anonymt, men du kanske inte vågar stå för vad du säger i verkligheten?! Inte vet jag, men moget är det iaf inte. Eller så vill du bara inte att jag vet att du läser min blogg... men ifall du ville veta, så går det att kolla upp. Man är aldrig anonym på nätet.
3. Vad fan vill du mig?
'
Dagen var bäst. Skriver om den om en stund... vill inte att irritationen går ut över dagen med bv. (: //S.♦

rubriken försvann i posten.

Snart ska jag gå och kolla på film, "not another teenage movie" tror jag att den heter. Ska nog bara ta det lugnt idag. Känner mig ganska sliten.
'
På onsdag tror jag det är kommer mina kusiiiiiner! :-D JA!!! Jag är extremt glad, dock var det inte så länge sen jag träffa de. Men det kommer bli trevligt. Mina kusiner är seriöst så sjukt coola!  De är bäst PUSS PÅ DE!
'
Ändrade planer. Ska va med Marre idag, förmodligen sista gången innan hon åker, om vi inte träffas imorgon.
'
Juste! Skypade med syster idag, hon verkar ha det bra. Familjen har världens sötaste hund, en irländsk vattenspaniel tror jag att det är. Jättesöt är den, verkligen! Jag saknar henne såååååååååå mycket. Och jag älskar henne såååååååååååååååååååååååååååååååååhäääääääääääääääääääääääääääääääär mycket! Kom tillbaka! I Miss You. ♥//din lillasyster S.♦

24/6 - för Johannas skull! :-D♥

Tja!
Jag såg en kommentar av Johanna som ville att jag skulle skriva om dagen.... först tänkte jag "vilken dag?". Men sen kom jag på att hon kanske menade dagen på badet.
'
Så det ska jag göra.
Dagen "började" med att Lovisa, Linnéa och jag bestämde oss för att vi skulle lägga oss, efter många timmar spelande av Wii. Sen vakna vi igen vid fem över halv 11. Vi åt frukost utomhus och spelade mera wii, sen efter någon timme åkte vi till norra sidan av stan. Då Linnéa övergav mig och Lovisa, för att klippa gräsmattan istället för att hänga med till badet.
'
Vid badet skulle vi träffa Johanna, Lovisa O, Patrik, Stoffe och Dennis, men där var även Anton. Jag och Lovisa K letade rätt på min systeryster för att ge henne nyckeln till skåpet där hennes fotbolls grejer låg. Sen badade vi med de andra filurerna, skvätte vatten på varandra, hoppade och gjorde en massa konstiga saker.
'
Efter ett tag, skulle vi köra volleyboll. I början var lagen : Dennis, Anton och jag mot Patrik, Stoffe och Lovisa O. Johanna ville inte vara med och Lovisa K hade ont i sin fot. Sen drog Anton och Stoffe och bada. Efter ett tag drog Dennis också, så då körde jag mot de andra två. (Jag var ju överlägset bäst!) Senare kom Dennis tillbaka och Lovisa K joinade oss.
'
Vi vann nästan *host*. Sen bytte vi lag, då blev det Dennis, Lovisa K och Patrik mot Lovisa O och jag. Jämna lag?! HAHA, jag och Lovisa var klart bäst. Jag råkade skjuta bollen på Patriks rompaaaaaaaah! HAHAHHAHAHAHHAHA, det var en aning roligt. Vi ramlade hela tiden när vi spelade, (innan vi bytte lag också) liiiite klumpigt av oss! Jag ramlade nog mest, men såklart var mina "ramlingar" snyggast.
'
Efter ett tag badade vi igen. Vi gjorde en massa... vid 8 va vi tvungna att dra, för då stängde det.
'
Jag glömde skriva att jag hade lite roligt och gjorde en glad gubbe och skrev "Sofia är bäst" med solkräm på Dennis rygg... men han strök Sofia :c. Sen hade Stoffe liiiiiiite roligt med solkrämen och sköt på allt och alla. Så vi hämnades med att lägga hans handduk i polen och sen la vi den på femman och en massa. Sen fick jag faktiskt hälla solkräm över han, mohahahaha hämnden är ljuv!
Det hände en massa mer, men det orkar jag inte skriva om :3.
'
Sen drog jag hem och duscha, sen somna jag i soffan när jag kolla på film. Blev dock inga bilder från dagen, men usch så kul det va! :-D Dock var vi inte så normala, men det är väll vanligt för oss^^ Puss//S.♦

MIDSOMMAR!!!!!!

Hej!
Blir ett kort inlägg innan jag ska iväg.

Va i stan med Marre, sen skulle vi hem till mig för att hoppa, men vi blev istället fast vid tv:n och spela MARIOKART. (min kärlek). :--D



Det handlar om att bjuda på sig själv. (-;

 

Ehehe.... inga kommentarer (-:


Än en gång, GLAD MIDSOMMAR, hoppas ni får en trevlig kväll. Och att ni har haft en trevlig dag. Tjohopp//S.♦

att ligga på marken....

Glad midsommar allihopa!
Idag ska jag först träffa Marre en stund, sen vid 6 ska jag bort.
'
Bilder från 23 -dvs i föregår.
'
Bild 1: lovisa blåser buuuuuuuubbla.
-||- 2: bubblor ♥
-||- 3: en ensam bubbla :'c
-||- 4: att ligga på marken är power, jag är power. HAHA.
-||- 5: sötan
-||- 6: snyggingen
'
Nu ska jag iväg och möta Marre! Puss//S.♦

23 & 24 / 6 -10

Igår var awesome! Natten var bäst, "Oh, no. I'm a loser", idag var grym!
'
För igårdagen låter jag bilderna*som jag lägger upp snart, någon gång* tala.
Om natten säger jag wii, wii, ankrumpaah, kärringrumpaaah, dansa, snacka, låna Lovisas mobil och smsa med folk.
För idag säger jag badet, folk, volleyboll, slänga sig, sand, vatten, splash& wii föra min talan så länge.
'
Skriver mer om dagarna senare, orkar inte just nu. Är helt slut! Puss och så hörs vi sen! //S.♦

LOL

Tjena!
Idag ska tjejorna komma hit (nr L och L), dvs Lovisa och Linnéa. Eller först tror jag vi är i stan och drygar, sen bär det uppåt till mig, för en rund tur på brattberget *lol*.

Något sånt tror jag det blir, sen ska vi tälta! WOHOOO, i min trädgård. Ännu mer lol. Men det kommer bli grymt! Hoppa studsmatta mitt i natten, as hög musik, sjunga, dansa, massa ta kort och filma, skoja, prata och vem vet vad vi mer hittar på?! Känner mig taggad för en awesome dag/kväll/natt/morgon/dag!

Smäxtrion is back! I ett nytt land, nya städer och med nya låtar... men med samma underbara gäng!

Bilder kommer väll imorgon eller på fredag. (-: Nu ska jag göra mig iordning. Puss//S.♦

Jonna, X, Svar, SMÄXTRION!

OLESON om Låttips!:
JAG ÄR STOLT SOFIA!
Dom två sista låtarna är ju bra :D
duktig flicka!


Linnea om Låttips!:
Åh! DET VA JU JAG SOM TIPSA DEJ OM DOM SISTA ! JAG ÄR STOLT ÖVER DEJ ! PUSSSS

Loviisa: tsssssssss, ja, de är bra. (-: , inte ngt du hade förväntat dig va?! ;)
Jag är skit duktig flikka jao! :D

Linnnnnnea: du tipsa mig om banden, inte låtarna. Lol, jag va faktiskt bara tvungen att påpeka detta faktum :-) Vad kan jag säga? PusseN


Dagen var great! Träffade Jonna vid 3, sen gjorde vi en massa. När jag är inne på andra datorn ska jag lägga upp ego-bilder som X tog(hemmmlig, tills vidare) på sig själv, och bilder på mig och X, as snygga! Och en massa bilder på Jonna och en massa. Sen ska jag lägga upp en video på mig och X, om jag får den från Jonna sen! Ni kommer garva ihjäl er. Jag lovar!
Sen gjorde vi en massa, och nu sitter jag här.

Imorgon ska Linnéa, LovisaK och jag tälta! HAHAHAHA! SMÄXTRIOn IS BACK! Kommer bli massa skoj. :-D Puss//S.♦

Låttips!



Don't let me go - The Fray



Photograph - Nickelback



Welcome to the jungle - Guns N' Roses



Run to the hills - Iron Maiden

Puss och kram //S.♦

:-)

Linnea om Hm....:
du. lol xD


AHAHHAHA, vad rolig du är! Nej, det är en sak för hörlurarna, så att de inte trasslar in sig. :-)


Vid 3 ska jag möta Jonna vid aspis, har ingen aning om vvad vi kommer göra. Men jag vill ha vattenkrig :-D för det är typ skitvarmt. Tycker jag iaf. Eller det va skitvarmt förut. Nu vet jag inte..... saknar syster! Alla våra "piiiip"*peta i magen*- bråk och allt. =c

Hare bra//S.♦

Hm....



Hittade detta, någon som kan gissa vad det är? //S.♦

Jag kan laga din mat

Pankakor med sylt på, lägger jag sexigt fram på ditt fat.
Idag är din dag, du är min prinsessa.
Älskling jag hoppas att du blir glad.

Jag saknar klassen :c Tänkte lägga in en massa bilder av klassen, men har typ alla på andra datorn :-(

Idag va jag med Marre, HAHA. Vi hoppa studsmatta, sjöng spela luft gitarr/trummor, dansa, lyssna på as hög musik.... ni skulle bara se hur det såg ut. Och när vi kunde texten skrek/"sjöng" vi as högt. Vi hade jättekul. Och sen så...nej, jag berättar det senare. :-)

Puss//S.♦


13.10

Tjululu!
Saknar syster redan :C . Men, vi kanske ska åka till Irland i juli :-D, för typ 12 dagar eller något sånt. YEAH, dock kommer vi kanske bara träffa syster 1-2 ggr, eller något sånt... :c

Ska snart göra mig i ordning och sen ska jag va med Marre. Ni får ha de så bra Puss//S.♦

Lycka till!

Nu, eller för några minuter sen(några minutersen när jag skrev det, nu ca en halv timme sen), hände det. Min äldsta stora syster åkte.
Tårarna kommer snart, det vet jag.
Jag älskar dig. Det hoppas jag du vet. Ha så kul och lycka till.

Bjussar på en liten bild så att du inte glömmer mig. Dock tror jag faktiskt att våra skratt, bråk och allt alltid kommer sitta någon stans inom dig för alltid! MOHAHAHA, hahah. :-)
 

Förgätmigej - glöm mig, aldrig.(kan man säga så? "glöm mig aldrig"?)♥

Bamse kramar//din minsta lilla syster S.♦

I Miss you, I miss us.

Jag saknar er.
Ni är 2 av mina närmaste vänner.
3-4 månader sen vi snacka, tror jag. Det känns som en evighet.
'
Jag önska att jag bara kunde träffa er, och springa fram och ge er en bamse kram. Sen säga förlåt, och säga hur mycket jag har saknat er, att jag älskar er. Att jag vill ha tillbaka er i mitt liv, så att allt blir bra igen! Och få höra att ni saknat mig, att ni älskar mig med, att ni vill att vi ska bli sams. Jag vet att det aldrig kommer hända, men man kan ju alltid drömma.
'
Skulle jag välja mellan att få spendera en månad med er 2 och Marre, vi 4 som var oslagbara, som alltid skulle vara kompisar, och aldrig kunna skämta igen efter den månaden, eller att aldrig vara med er och få allt som jag vill ha.
Skulle jag välja det första, alltid.
'
'
Vi 4 skulle ju vara kompisar för alltid, jag vill ha det tillbaka! Förlåt, förlåt, förlåt x10000390584.
Jag älskar er! Vi är helt oslagbara tillsammans. Saknar't.
'
Vill man ha en förändring, får man ta tag i den själv. Dock vet jag inte hur jag ska göra...
'
Måste säga att jag älskar bilden, helt klart! //S.♦

Jag älskar dig, syster!

Godmorgon!
'
Idag börjar OTH igen! Åh, vad jag har längtat. Är helt fast vid den serien. :-) Synd bara att han som var huvudpersonen i början inte är med längre. (Chad Micheal Murry). Men serien är ändå bäst! :D
'
Dock kommer jag missa det ikväll... för syster flyttar imorgon till Irland, och vi ska ha familjemiddag och allt, precis när OTH går. Aja, jag kollar hellre på det någon annan gång, så jag kan spendera tid med min syster. Sista dagen, sen kommer vi inte träffas på minst ett halv år! Får tårar i ögonen bara jag skriver detta. Tänk att min syster ska flytta, det känns som om det var nyss vi skrek när vi åkte i nerförsbackarna med bilen. När vi var så små... Jag älskar dig Rebecca! Ha så kul i Irland, ta hand om barnen bra *hon ska bli aupair*, inte för att jag tror du kommer behandla de på annat sätt. Lycka Till! Jag önskar dig all lycka i världen.
'
Nej, nu måste jag gå. Börjar nästan gråta... puss//S.♦

Yeah, känner mig glad!

:D Mer bloggbesökare än vanligt! (-: Så glad jag blir!
'
Det är ju fotbolls- VM, några *host* hejar på dåliga lag. ENGLAND SKA DET VARA! Jag hejar, och kommer alltid heja på ENGLAND! Man måste ju vara trogen mot sitt hemland. ;-) ♥
'
Idag var jag och Marre nere på stan, vi kollade på Karnevalen! Där träffade vi människor. Jag menar't, trots att det var deras bröllop idag!!! Hihi, vi träffade Emily och Caiza *som vi skulle träffa* och senare träffade vi Bruno och Elliot. De hängde med oss, och man kan inte säga att vi var normala! Sen kom Linnéa och LovisaK också. Trevligt :-)
Karnevalen var grym, och ja, jag dansade lite på sidan. haha. NU känns det verkligen som sommarlov! :D
'
Nu sitter jag och sjunger, lyssnar på JB, och så. :) Trevligt! Jag chattar också med trevligt folk. Hörde nyss Nick's nya låt. Omg, jag älskar den!
'
Rauuuw! Han är en kille som man kan kalla snygg! Jag bryr mig inte, vad alla säger. De(Jonas Brothers) är bäst, så är det bara. Visst, deras nya sound är inte bättre än det förra. Men de får mig att bli glad, på något konstigt sätt, ett bra sätt. Ja, jag gillar de. So what? Har du något problem med det är det ditt problem, inte mitt.
'
Kände bara att jag behövde skriva av mig lite. //S.♦

Glömde säga att killarna har gjort det igen! De är helt underbra. Va lite nere, vet inte varför, men så lyssnade jag på Jonas Brothers, och vad händer? Jo jag blir skit glad. Jag fattar seriöst inte hur de klarar det, deras låtar får mig jämt glad, oavsett vad! Jag stod och hoppa, dansa lite och sjöng med. Tycker synd om de som hörde mig :).
'
Vad ska jag säga mer än att jag älskar de. Skulle inte de funnits, eller jag inte hade hört talas om de, skulle jag inte varit vart jag är idag.//S.♦

Someday we'll know...

(yt text)
Ninety miles outside Chicago
Can't stop driving I don't know why
So many questions I need an answer
Two years later you're still on my mind
'
What ever happened to Emilia Earheart
Who holds stars up in the sky
It's true love just once in a lifetime
Did the captain of the Titanic cry?
-
Someday we'll know if love could move a mountain
Someday we'll know why the sky is blue
Someday we'll know why I wasn't meant for you
'
Idag ska jag Marre till stan, det är ju KARNEVAAAAAAAAAAAL!!! WOHO, feel the summer in ARBOGA! Attans, missar ju bröllopet :c HAHAH, ja jag är seriös! :) Sen tror jag att vi skulle träffa några andra nere i stan. Nu ska jag nog äta tror jag... :) puss//S.♦

Vad tycker ni?

'
Vad tycks? ;-) Skulle blivit längre inlägg, men det åskar! Puss//S.♦

Jag som punkare.

'
Bilder från premier dagen. Några minuter innan vi skulle upp tror jag, eller typ 20. HAHA, något sånt iaf :). (Klicka på bilderna om ni vill få de att bli större.)
'
Vid 1 ska jag ut och äta med farfar och Rebecca (:, sen tror jag att jag ska va med Marre. Om 4 dagar kvar... kan inte fatta det än. Kram //S.♦

Smäxtrion!

Hej!
Idag har jag vart med Linnéa! Det var trevligt. Vi gick, gick och... gick. Haha, sen skratta vi åt sånt som bara vi kan skratta åt. Vi gick till aspis, konsum och ica nere i stan. Nej! Vi missade vilsta. Hahhahaha. Sen prata vi, och gömde oss för några skumma typer- några vet vilka. Thihihihi, sen joinade Lovisa K oss. SMÄXTRION IS BACK! Vi gjorde inte så mycket, sen följde de med mig en bit. Jag skulle hem och äta...
'
Nu gör jag typ ingenting och funderar på att spela sims. Sen när internet funkar bra, ska jag lägga upp bilder från teatern, då jag va punkare (ifall någon hade glömt)! puss//S.♦

Fortsätt simma!


'
Tänk vad mycket det finns i Kvarnsjön, hajar, jätte fiskar, dinosaurier (dem gröna), DORIS ♥, Nemo♥ och en massa mer... Jag hade tur, som bara blev av med ett hårstrå. Simma lungt! Och glöm inte... fortsätt simma, fortsätt simma, fortsätt simma... HAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAJ! DAMDAMDAAAAAAA.    //S.♦

Kvarnsjön! ♥

(Uppdate: Var tvungen att ta bort vissa bilder, pga vissa skäl.)
'
Hade tänkt låta bilderna tala för sig själva, men ska bara skriva att dagen va bäst! Cyklade med Marre till kvarnsjön och badade och fika!
'
Bästa vän, jag älskar dig! Och jag kommer sakna dig sjukt mycket när du är borta! Love, your best friend. Puss//S.♦

WIHOOO!!!

JA! Åh så glad jag är! Jag är nog den gladaste ungen på jorden!
'
Idag ska jag och Marre till kvarnsjön och bada! Fett chill. Nu ska jag göra mig iordning! Puss //S.♦

ROMPAAAAAAAAAAH!

Hejsan! Har suttit ett tag och blivit jättearg på kameran, datorn och kamera sladden, för det kom inte upp någon sak där man ska välja och blablabla. Men då kommer jag på.... juste! Jag måste ju sätta på kameran om det ska fungera! Jag tyckte det va lite, nej mycket, duktigt av mig :)
'
Igår va bäst! Den dagen behövdes verkligen. Lite blandning av tjejorna (Hilda, Ellen, Marre, Jessica och Wilma), spöregn, studsmatta och sitta på vägen. Kan det bli bättre?! Haha, ni förstår nog inte c: .
'
Hoppas dagen idag blir great den med! Får väll se vad jag hittar på.
Btw, har fått ROMPAAAAAAAAAAAAAAH på hjärnan. Sitter här ensam och asgarvar och kan inte sluta säga ROMPAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAH! HAHAHAH, lätt road? Oh yes! Puss //S.♦

Sommarlooov, gräset är så grönt...

Hej mina vänner och alla andra som jag inte känner!
'
Igår var great! Vädret var inte det bästa, men man kan inte ha allt!
Först va vi i skolan och fikade, skoja och gjorde massa, sen gick vi till kyrkan och skit. Efter gick jag och Marre runt och såg studenterna och skrek när min syrra kom. Studenterna kom ut vid 25 över 12, så då stod alla i familjen, moster, morbror, farfar och marre med skylten. Sen träffa vi resten av släkten *inte alla, men många* Gästerna började komma halv 3 tror jag.
'
Vid 8 mötte jag Malin, Emelie, Lovisa och Marcus B vid badet och sen gick vi tsm till folkets park. Det var väldigt dött i början, sen skulle jag och Emelie tävla i hinderbanan... HAHAHa jag ramla :$. Efter ett tag började några band spela och då stod vi och kolla, och hoppade lite grann. Dock var jag tvungen att åka hem vid 22, bl a för att jag skulle  iväg tidigt idag.
'
Sen idag åkte vi (morbror, mamma, moster och jag) till Stockholm. Det var roligt! Imorgon åker morbror och moster hem :c, så då kanske jag hänger med till västerås. Nu ska jag göra något annat HEJDOOO //S.♦

WOHOOOO!

Hejsan!
Jag är trött. Idag hade vi någon sak, typ friluftsdag, och vi var uppdelade i lag. KALKONUNGARNA ÄGER! HAhahahhaha :'') Men det var kul (-: fast det typ första vi gjorde va att gå till fel station, duktigt!
'
Imorgon är det SKOLAVSLUTNING! Ååh, så skönt. Men det ska regna :c. Vi får väll hoppas att det är fint väder! Nej, nu ska jag gå och äta lite. Sen får vi se vad jag gör. Puss//S.♦

mentorsdaaaaaaaaag!♥

Godkväll!

Idag va vi(klassen) på valön! Vi hade inte bara liiiiiiiiiiite kul. Hahaaha. Vi hoppa ca 8-9 st på stuttsmattan! HAHAHA, sen gjorde jag en sak. Då fick jag stöt och ramla på en som just gick på! hahaha, det va svårt att förklara ;/. Vi hälsade även på lammen/fåren och Mimmi(grisen.) ahhahah :D

Bilder kommer snart!( När jag och datorn kan sammarbeta :c )  puss//s.♦

Jag är.....KALLE ANKA!

Imorgoooon!!!!!!!!! Åååh, ja jag längtar! Har inte träffat min morbror och moster sen sommras!! Sen i juli kommer min andra moster:D. Jag har saknat de as mycket!

Idag har vi haft operation dagsverket idag, då vi ska samla in minst 50kr/pers till vårt faderbarn :) jag har bl a städat mitt rum.
Jag fick även passa min broder som är hemma idag, för han har blivit sjuk :c, eller han hade hög feber igår och skulle... näe, jag vet inte hur det var! Men han va hemma iaf. Sen hjälpte han mig att kladda på min vägg, jag har börjat skriva och så på den.... för att den ska va lite finare (A).

Imorgon ska vi nog till valön, om det är fint väder, med klassen, det är mentorsdag. Ska bli roligt. Dock om vädret är dåligt så är vi i klassrummet och kollar på film, men då åker jag med till västerås och hämtar moster och morbror!

Nu ska jag......stå på händerna och dansa lite regndans! jag är väldigt små flum. HAHAH:D 4 DAGAR KVAR!!! & 2 veckor...TJJULULU!//S.♦

I Love You.

Tjaa!
Jag mår lite bättre idag, men rösten är värre. Orkar knappt säga ett enda ord. :/ Det är skit jobbigt, jag älskar att prata! Mina ögon är mindre än vanligt, ja jag är seriös! Och de som är små i vanliga fall...  Det är knepigt!

Jag måste säga att jag älskar min mamma! Min mamma är den bästa i hela världen. Mådde inte vidare bra i torsdags, och när hon kom hem - min broder hade ngn sak med klassen på kvällen, sa hon att jag skulle komma in i mammas och pappas rum, då skulle jag blunda. Hon tog fram 3 jättefina klänningar och en kofta! I min smak och allt. De var helt underbara!
Mamma ställer alltid upp för mig, oavsett vad. Jag älskar henne!

Here I am with all my heart, I hope you understand... //S.♦

neej, jag är sjuk :C

:C kunde inte gå på sista uppvisningen, för jag är jättesjuk. Det suger, seriöst! Jag mår skit, har knappt ingen röst kvar, ont i magen och huvudvärk. Tror jag har feber, men har inte orkat kolla. Halsen värker och jag är trött som jag vet inte vad. Jag ville verkligen gå, försökte verkligen klara det. Men kroppen sa nej, den orkade inte. Jag skulle ha vart med Linnéa och Dennis, men nej det går inte nu. :( Vi skulle haft vattenkrig, och sen skulle jag sova hos Linnéa. Förövrigt så va jag med i tidningen idag. Orkade inte ens läsa det. Jag är för trött. Men det va med teatern och jag hade flufffluff hår. Kan lägga in en bild på håret sen. Nu ska jag bara ta det lugnt. Hejdå så länge. Puss//S.♦

Det gick bra (Y)

Linnea om Mobbning!:
jag älskar dej och kommer alltid och göra.
du är en av som sötaste , finaste , snällaste personerna jag känner.
du är helt freaking underbar.

Bästa vän, jag älskar dig! du är helt obeskrivlig! My little sister, du är BÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄST!!!!! ♥


Orkar inte skriva mer... kanske inte bloggar på ett tag, det är mycket som händer och så nu...

Kan säga iaf att föreställningarna gick bra, både igår och idag(x2). Imorgon har vi den sista föreställningen, för sture. Och min röst är snart borta, inte bra! :C
Jag måste gå nu puss! //S.♦

Jag har de bästa kompisarna! AND HUBBA BUBBA!

Anonym om Mobbning!:
jag är glad att jag träfade dig
du är AS rolig & snäll!! :]
men bara så du vet lever jag i din mage... som en
hamster hahha, vet du vem det är? :D
du är toppen som struten top (?) Glad att vi hamnade i samma klass!!!!!!!!!!!!!!!! ♥
ärligt talat om jag var du så skulle jag skita i vad som där ungarna sa! du är värd så mycket mer!

btw.. haha nu blev jag också sugen på hubbabubbatuggumi :(



Nawwwi! Du kan va rolig, Loooviiisa! :D
HAHAHHA :'') du äter min maga :o

HAHAHAAHA "du är toppen som struten top" so cuuute! Jag är också as glad för att vi hamna i samma klass!!!! <3<3<3
Det va inte så lätt, när man gick i 1an-3an.... ;(

nu blir alla sugna på hubbabubba, ohyeah!

 PUSS//S.♦

naw!

Marroo om Mobbning!:
läste allt Vågen
Du e så jävla fin och söt sofia , du ser bra ut! Du e ännu finare på insidan , FOLK E AVENSJUKA PÅ DEJ!:D but anyway , love u , va skulle ja ha gjort utan dig???<3

btw , fan va sugen jag e på hubbabubbatuggummi ._.


Naaaaaaaaaw! Vad gullig du är Marre. Men folk ser vad de vill se, även om det inte är verkligheten hela tiden... jag älskar dig ocksååååå. du skulle ha varit en sköldpadda utan mig! Jag är helt seriös och ärlig. MIHHIHIHHI!

attans, du kan få någon gång. hemgjort ;-) HAHAHHAHAH.

btw: kom till medborgarhuset till 18.00 imorgon. Det är PREMIEEEEEEER!!! puss//S.♦

RSS 2.0